21.3 C
Paşcani
sâmbătă, martie 25, 2023
Array

5 tari de vizitat toamna pentru a te bucura din plin de noul sezon

Inlocuieste-ti telefonul mobil cu un aparat foto pe film si rezerva-ti biletul catre una dintre aceste tari de vizitat toamna!

O vacanta pe timp de toamna prin tarile europene inseamna de obicei cozi mai scurte la obiectivele turistice, temperaturi placute si oferte mai bune la hoteluri si zboruri. Bonus: frunzele aramii ale toamnei creeaza un decor absolut fantastic, numai bun de imortalizat in imagini.

5 tari de vizitat toamna care te vor vraji cu culorile lor

Oslo, Norvegia
Schimbarea de sezon in tarile nordice este una extrem de frapanta. Pe masura ce frunzele incep sa se transforme, zonele impadurite prind viata, ceea ce inseamna ca Oslo devine locul ideal pentru plimbari de seara sau pentru expeditii care necesita totusi lumina zilei. Acest oras ignorat adesea de turisti este casa multor parcuri pitoresti, care devin si mai impresionante in aceasta perioada a anului. Cetatea Akershus si Parcul cu Sculpturi Vigeland completeaza cu succes acest tablou impresionant si asaza Norvegia in topul acestor tari de vizitat toamna. Daca vrei sa te aventurezi si-ntr-o plimbare in afara orasului, mergi la Oslomarka Forest, unde vei vedea frunzele de toamna in cele mai vibrante nuante.

Continuarea pe andreearaicu.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow