More

  5 medalii de aur, una de argint si 3 de bronz au obținut atleții din Pașcani la Campionatul Național pentru copii

  Array

  5 medalii de aur, una de argint si 3 de bronz pentru atleții din Pașcani

  Rezultate excepționale pentru atleții din Pașcani. Întorși de la Campionatul național ce s-a desfășurat pe parcursul a două zile, la București, cei 11 sportivi din oraș au reușit să vină cu 5 medalii de aur, una de argin și trei de bronz. Premiile bucură participanții și antrenorul, însă spun că trebuia mai mult.

  Din peste 1.200 de sportivi din toată țara, 11 au fost de la Pașcani la etapa finală a Campionatului național de atletism. În zilele de 10 – 12 iunie, sportivii din Municipiu, ce au vârstele cuprinse între 9 și 13 ani au concurat la probe precum aruncarea greutății, a mingii de oină, viteză, rezistență sau săritura în lungime.

  Două medalii de aur a reușit să obțină Iustina Berbecea, în vârstă de 10 ani, elevă la Școala I. Cantacuzino la probele de 60 metri și lungime cu elan 4,90 m.

  Campioni naționali sunt și Ciobanu Bianca la aruncarea greutatii – 9.55m și Ciobanu Stefan, greutatii 13.64 m aruncarea mingii de oina 40,88.

  După zilele de concurs, la final delegatia din Pașcani formată din 11 sportivi a cucerit 9 medalii: 5 de aur, 1 de argint si 3 de bronz.

  Antrenorul atleților din Pașcani, profesor Mihai Vicovanu descrie această etapă a campionatului ca fiind una de la agonie la extaz, mai ales că erau câteva sportive bune care, din cauza emoțiilor nu au reușit să fie pe primul loc.

  Evenimentul a avut loc pe stadionul Tineretului Iolanda Balas Soter din București.
  Următoarea competiție la care vor participa atleții din Pașcani va avea loc la Cluj, în luna iulie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI