6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

5 acte de dragoste la Casa de Cultură din Pașcani

Actori cunoscuti de teatru vor urca pe scena de spectacole din oras in aceasta seara. “Cinci acte de dragoste” analizeaza aspecte ale relatiilor dintre Ea si El privind initierea in dragoste, cererea in casatorie, casatoria, adulterul si batranetea, toate cu umor si un zambet de intelegere pentru slabiciunile noastre, atat de umane.

afi 5 acte de dragoste

 

Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Jean Lemne, Tomi Cristin, Daniel Nitoi, Cristina Pascalin vor urca pe scena de spectacole a Casei de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani. Evenimentul este programat pentru aceasta seara, incepand cu ora 19.00.

Pretul biletului este de 50 de lei, insa elevii, studentii si pensionarii care vor dori sa vada piesa de teatru si actorii de la Teatru National din Bucuresti vor beneficia de reducere, de 50 %.

Reprezentantii institutiei de cultura din oras spera ca prezenta la prima piesa de teatru din acest an sa fie de peste doua sute de persoane.

Regia piesei de teatru “Cinci acte de dragoste” este semnata de  Moshe Yassur din SUA.
Actorul Eugen Cristea spune ca piesa de teatru care va ajunge la Pascani “Este un colaj de comedii, de un remarcabil bun gust, fara pic de vulgaritate, un spectacol care prezinta in cheie comica diversele etape ale dragostei, din frageda tinerete pana la mult temuta batranete.”

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow