Array

Apa pe datorie la Pascani. Oamenii vor sa plateasca fostului operator

Unde platesc apa consumata fara contract de furnizare? Este intrebarea care ii framanta, acum, cel mai mult pe pascaneni. Situatia este cu atat mai incurcata cu cat majoritatea dintre locatarii de la bloc refuza sa semneze propunerile noului operator si solicita contracte individuale. Raspunsul celor de la APA Vital Iasi este categoric. Apa consumata nu poate fi platita fara sa fie facturata iar facturile nu pot fi emise pana cand nu va fi incheiat un contract. Cu alte cuvinte pascanenii consuma apa pe datorie pana cand cele doua parti vor ajunge la o intelegere.

Culmea este ca in acesta situatie unii pascaneni mai asteapta inca facturi de la societatea Prest Serv Apa pe motiv ca au contract. Cu alte cuvinte apa livrata de operatorul iesean ar trebui sa fie facturata de cel pascanean. Directorul regiei din Pascani spune ca acest lucru nu este posobil iar contractele nu mai sunt valabile pentru ca serviciul a fost dat spre exploatare altei societati. Ele pot fi reziliate la cerere doar celor care nu au facturi restante.

Mentionam ca operatorul iesean a anuntat ca nu va intrerupe furnizarea apei la Pascani pana cand locatarii de la bloc nu vor incheia contracte sau conventii in conditiile legii. De cealalta parte pascanenii vor contracte individuale fara intermediari de frica rau-platnicilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole