5.8 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

400 euro mită pentru polițiștii de la Rutieră

Un bărbat de 44 de ani din Târgu Frumos a fost condamnat, ieri, la doi ani de închisoare cu executare pentru dare de mită. Mihai Mocanu a fost acuzat că a încercat să mituiască doi poliţişti cu 400 de euro pentru a scăpa de un dosar penal. El avea şi două condamnări cu suspendare care au fost revocate.

Potrivit anchetatorilor, pe 25 iulie 2012, Mocanu a fost oprit de agenţi pe strada Bogdan Vodă din Târgu Frumos, după ce a nu a oprit la culoarea roşie a semaforului. Şoferul, care avea permis de Italia, a fost şi testat cu alcooltestul reieşindu-i o concentraţie de 0.75 la mie în aer. În timp ce po­liţiştii îl conduceau spre spital pentru a i se preleva probe biologice, Mihai Mocanu le-a promis celor doi poliţişti că le va da câte 200 de euro pentru a închide ochii la in­fracţiune.

Ulterior, a mers acasă şi a luat banii îndreptându-se înspre secţia de Poliţie pentru a-şi onora promisiunea. Numai că, între timp, cei doi agenţi îl denunţaseră la Parchet, iar în momentul în care şoferul a scos banii, acesta a fost prins în flagrant delict de procurori.

Ulterior, Mihai Mocanu a plecat în Italia şi nu s-a mai întors până în momentul trimi­terii în judecată. Sentinţa dată în cazul şo­ferului nu este definitivă, conform ziaruldeiasi.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow