16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

40.000 Euro pentru tineri care nu mai învață și nu au nici job – statul vrea să-i facă patroni, cu fonduri UE. Liceul tehnologic contează

Statul vrea să acorde fonduri europene de până la 40.000 de euro unor tineri care nu sunt încadrați în vreo formă de învățământ și nici nu lucrează, bani cu care să-și deschidă mici afaceri. Cei care au urmat școala profesioală sau liceul tehnologic, chiar și fără bacalaureat, ar urma să fie avantajați. Informațiile apar în două propuneri de ghiduri ale solicitantului pentru Programul Operațional Capital Uman, lansate în dezbatere de autoritatea de management din subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Liniile de finanțare fuseseră propuse inițial în decembrie 2016, de guvernarea Cioloș, însă cu granturi de până la 30.000 euro, așa cum a aratătat atunci StartupCafe.ro.

Ministerul a scos în dezbatere publică propunerile de ghiduri ale solicitantului pentru Programul de susținere a antreprenoriatului pentru tineri NEETs, în cadrul Programului Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020.

Continuarea pe Start-up Cafe

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow