More

  4 milioane de lei pentru un centru social din Pascani

  Array

  Un centru de plasament din Pascani va intra in plin proces de modernizare. Consiliul Judetean Iasi aloca peste 4 milioane de lei pentru reabilitarea si dotarea institutiei in care sunt ingrijiti zeci de copii.

  Centrul Sfantul Stelian Pascani isi va schimba infatisarea in urmatoarele luni. Consiliul Judetean Iasi va aloca 4,2 milioane de lei, bani din care se vor face o serie de lucrari importante pentru institutie. Printre acestea se numara construirea unui teren de sport, unui parc de joaca sau inlocuirea tamplariei.

  Modernizarile sunt foarte importante deoarece de mai bine de jumatate de secol de cand a fost infiintat, centrul nu a fost niciodata reabilitat. Mentionam ca in cadrul institutiei se afla copii cu deficiente mintale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp