5.8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Obiecte și decorațiuni facute de micuții de la Școala Speciala la Târgul de la Iași

Scoala Speciala din Pascani are un stand la Targul de Craciun din Iasi. Artiștii speciali de la școala din oras au deschis Târgul de Crăciun organizat de Consiliul Județean Iași, vineri, 13 decembrie.

sc speciala la targ 2

„Am adus lumânări, coronițe și obiecte de ceramică lucrate cu drag de noi, pentru că vrem să vedeți că avem talent și punem suflet în ceea ce facem. Scopul nostru nu este să vindem, vrem doar să ne cunoașteți și, de ce nu… să vă dăm un cadou în dar, pentru că vrem ca noi sa fim Moș Crăciun pentru dumneavoastră. Căsuța lui Moș Crăciun la care ne găsiți are numarul 48. Vom mai fi acolo, doar mâine, sâmbătă, între orele 15-20. Dar, vă invităm să treceți pe la căsuța 48 în orice zi, la orice oră, pentru că dacă nu ne găsiți pe noi, îi găsiți pe colegii noștri, de la celelalte școli speciale din județul Iași.” a precizat conducerea scolii.

sc speciala la targ 1

Evenimentul se desfășoară pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt și Strada Costache Negri, zilnic, între orele 9.00-20.00, până pe 22 decembrie. Școala noastră a ocupat căsuța 48 alături de celelalte școli speciale din județ. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow