2.7 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

37 de ani de învățământ special la Pașcani

C.P. În perioada 3-6 decembrie 2013, Școala Gimnazială Specială Pașcani sărbătorește Zilele Școlii, prilej de celebrare a celor 37 ani de învățământ special la Pașcani.

Ziua porților deschise în învățământul special ieșean din 4 decembrie propune activități  în parteneriat cu voluntari de la școlile din Pașcani. Tot atunci se va derula Concursul „Iarna veselă” din cadrul proiectului județean ediția a IV-a care a devenit o tradiție a școlii în ultimii ani. Realizarea de ghetuțe și nicolăuți pentru concursul din 6 noiembrie „Vine Moș Nicolae” și activitatea în parteneriat cu Școala Gimnazială Sârca și ONCR (Organizația Națională a Cercetașilor din România) „În așteptarea lui Moș Nicolae” anunță întâlnirea mult așteptată de copii.

scoala speciala

Ziua a doua numită „Special de Pașcani” își propune o întâlnire cu toți prietenii școlii, parteneri în multele proiecte mai mici sau mai mari derulate peste an. În cadrul acestei întâlniri va fi arborat drapelul Școlii Gimnaziale Speciale Pașcani, vor fi lansate imnul și clipul școlii. De asemenea, va fi lansat cel de-al șaptelea număr al reviste noastre.

În sfârșit „Vine Moș Nicolae” în cea de a treia zi – concurs pe clase, dar si concursul de tenis de masă. Moș Nicolae va fi generos cu micuții care în timpul serbării, special pregătite pentru el, vor cânta imnul școlii, vor prezenta moșului clipul școlii și îl vor încânta cu multă bună dispoziție alături de părinți, profesor și prieteni, conform unui comunicat de presa transmis pe adresa redactiei noastre.

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow