9.1 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

37 ani de învățământ special la Pașcani

scoala speciala

Scoala Speciala din Pascani a sarbatorit astazi 37 ani de activitate. In sala de festivitati a unitatii de invatamant, a fost organizata o intalnire cu reprezentanti ai administratiei locale, Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, directori de scoli si organizatii neguvernamentale.

Invitatii au luat parte la momente deosebite, precum declararea oficiala a steagului scolii de catre subprefectul Bogdan Abalasei si intonarea imnului de catre elevii. Totodata, cei care au pasit pragul institutiei au primit revista scolii, ajunsa la editia a saptea.

Sirul surprizelor a inceput cu o distinctie daruita profesorului Gheorghe Ciubotariu, care a predat timp de 26 ani la Scoala Gimnaziala Speciala.
A urmat apoi, oferirea distinctiilor scolilor partenere la diferite activitatii. Este vorba despre Liceul Miron Costin, Mihai Busuioc, Valea-Seaca, Nicolae Iorga, Colegiul Mihail Sadoveanu si Unirea si Scoala Gimnaziala Lunca.

Au fost premiate organizatiile neguvernamentale, Asociatia Salut Prieteni si Crinii Locali Pascani si sponsorii scolii.
Mentionam ca activitatea a avut loc in cadrul Zilelor Scolii, ce se desfasoara in perioada 03-06 decembrie 2013. Maine, in ultima zi de sarbatoare va fi organizat un concurs de tenis de masa.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum explica primarul Pintilie discursul din prima zi de scoala: Am fost invitat, am participat dar nu sunt de acord. In 2015 i-a trimis...

Prezenta autoritatilor locale si judetene doar la doua unitati de invataman din Pascani, la festivitatea de deschidere...

11 milioane lei, imprumut pentru cimitirul mic si Piata Vale. Dediu: „Primarul Câțu”, nici un leu de la Guvern sau UE

Municipiul Pascani se imprumuta de la Trezoreria Statului pentru doua investitii importate. Solicitarea primarului Marius Pintilie a...

Baza sportiva din mlastina ramane abandonata

O cladire construita in bataie de joc, in mlastina, in timpul mandatului fostului primar liberal Grigore Craciunescu...

Un nou consilier local, de la PNL. Dan Zagan isi da demisia, pentru un post de functionar public

Legislativul pascanean va avea un nou consilier, din partea organizatiei locale a PNL. Este vorba despre Alexandru...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI