10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

36 de camere video în comuna Moţca

Comuna Moţca va fi supravegheată video în următoarea perioada. Este vorba despre amplasarea unui număr de 36 de camere video HD în toate punctele de intersecţie de drumuri, dar şi în zonele unde se depozitează gunoi ilegal. Astfel, imaginile vor fi puse la dispoziţie şi că proba în instanţa.

primar motca serioaj hobinca
Proiectul de hotărâre privind Sistemul de Supraveghere Comunal cu Camere Video HD a fost aprobat în cea mai recentă şedinţa de consiliu local ce a avut loc marţi, pe 7 iulie.

Edilul comunei, Constanin Serioja Hobinca spune că număr camerelor de supraveghere va creşte până la 64. Momentan, cele 36 de camere video vor fi amplasate în satul Moţca, 19 la număr şi 17 în satul Boureni.

Cetăţenii vor fi avetizati prin pancarte că zona este monitorizată video.

Idea de a amenaja camera video vine din partea primarului comunei şi cred că astfel vor fi mai puţine cazuri de infracţiuni în comună.

Banii pentru acest proiect sunt din bugetul local şi valoarea proiectului este de până la 136 mii lei, cu TVA. Camerele vor fi puse în funcţiune la jumătatea lunii septembrie.

Menţionăm că prin intermediul internetului fiecare cetăţean care va da click pe un anumit link de pe site-ul Primăriei Moţca, va vedea din locul în care accesează, tot ce se întâmplă în una din cele 36 de zone. Proiectul va fi omologat şi autorizat de I.G.P.R.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow