More

  36 de camere video în comuna Moţca

  Array

  Comuna Moţca va fi supravegheată video în următoarea perioada. Este vorba despre amplasarea unui număr de 36 de camere video HD în toate punctele de intersecţie de drumuri, dar şi în zonele unde se depozitează gunoi ilegal. Astfel, imaginile vor fi puse la dispoziţie şi că proba în instanţa.

  primar motca serioaj hobinca
  Proiectul de hotărâre privind Sistemul de Supraveghere Comunal cu Camere Video HD a fost aprobat în cea mai recentă şedinţa de consiliu local ce a avut loc marţi, pe 7 iulie.

  Edilul comunei, Constanin Serioja Hobinca spune că număr camerelor de supraveghere va creşte până la 64. Momentan, cele 36 de camere video vor fi amplasate în satul Moţca, 19 la număr şi 17 în satul Boureni.

  Cetăţenii vor fi avetizati prin pancarte că zona este monitorizată video.

  Idea de a amenaja camera video vine din partea primarului comunei şi cred că astfel vor fi mai puţine cazuri de infracţiuni în comună.

  Banii pentru acest proiect sunt din bugetul local şi valoarea proiectului este de până la 136 mii lei, cu TVA. Camerele vor fi puse în funcţiune la jumătatea lunii septembrie.

  Menţionăm că prin intermediul internetului fiecare cetăţean care va da click pe un anumit link de pe site-ul Primăriei Moţca, va vedea din locul în care accesează, tot ce se întâmplă în una din cele 36 de zone. Proiectul va fi omologat şi autorizat de I.G.P.R.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI