More

  36.500 lei va primi o mămică din Iași indeminizația pentru copil

  Array

  Cea mai mare indemnizaţie de creştere a copilului din Iaşi este de 36.500 lei. Ea va fi primită de un notar u pe locul doi se situează o mămică cu 18.000 de lei, ce a activat în domeniul justiţiei. Indemnizaţia medie este de 1.427 lei, iar cea minimă de 1.063 lei.

  Cea mai mare indemnizaţie pentru creştere copil la nivelul judeţului Iaşi va fi primită de luna viitoare de un notar ieşean, dosarul depus de acesta fiind momentan în lucru. Acesta va primi o indemnizaţie lunară de 36.500 lei în baza veniturilor obţinute din activitatea independentă de notar.

  În prezent, cea mai mare indemnizaţie plătită de Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Iaşi are o valoare de 18.000 lei şi este primită de o „mămică” ce a activat în domeniul justiţiei. Indemnizaţia acesteia a fost calculată în baza salariilor obţinute din domeniul justiţiei.

  Tot în baza salariilor a fost calculată şi cea de-a doua indemnizaţie pentru creştere copil, care are un cuantum de 15.200 lei, şi este primită de o beneficiară care este angajată a unei mari companii din Iaşi.

  În total, AJPIS Iaşi plăteşte indemnizaţii pentru creşterea copilului pentru 5.563 de beneficiari, din care 585 de bărbaţi, indemnizaţia medie la nivel de judeţ fiind de 1.427 lei, în timp ce indemnizaţia minimă plătită este de 1.063 lei.

  De asemenea, în judeţ sunt în prezent 75 de părinţi de gemeni care, pe lângă indemnizaţia calculată în baza veniturilor, primesc suplimentul pentru gemeni de 85% din salariul minim.

  sursa

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI