11.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021
Array

350 joburi în Marea Britanie. Salarii de peste 2 mii de euro – DOC

350 joburi în Marea Britanie. Salarii de peste 2 mii de euro

 Se caută muncitori. Agenția pentru ocuparea forței de muncă prin programul EURES caută muncitori pentru țările Uniunii Europene. Salariile sunt în funcție de experiență și cunoștințe. Oferta din această perioadă este de 830 locuri de muncă vacante cele mai multe fiind disponibile în Marea Britanie cu 350 joburi, urmată de Germania și Republica Cehă. La polul opus sunt Slovenia, Letonia și Olanda.

 Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă sau vreți să-l schimbați aveți acum ocazia să aplicați pentru unul dintre posturile puse la dispoziție de EURES, platforma ce ajută solicitanții de locuri de muncă să se stabilească în străinătate prin găsirea unui loc de muncă în Europa.

Astfel, până în luna octombrie sunt sute de joburi disponibile.

De exemplu, în Marea Britanie se caută 350 de persoane care să lucreze ca asistent medical, îngrijitor persoane la domiciliu, măcelari – tranșatori, operatori producție și operatori depozit.

Dacă vreți să lucrați ca operator depozit sunt 150 de locuri vacante. Însă pentru a fi acceptați trebuie să îndepliniți câteva condiții. Este vorba despre experienta în domeniu care constituie un avantaj. Să aibă cunoștințe de matematică și capacitate de coordonare. De asemenea, trebuie să știți limba engleză, nivel mediu. Pentru acest serviciu se plătește între 7,60 lire și 13,44 lire brut pe oră.  CV-urile în limba engleză se pot trimite la adresa mail marian.costin@staffline.co.uk iar informații suplimentare găsiți la numărul de telefon +447973822424.

 Lista cu locurile de muncă disponibile în Europa prin acest program și mai ales informații despre salarii și condiții le găsiți mai jos.

Oferte Eures 30.08.2017 by Dana Ursuleasa on Scribd

Amintim că numărul şomerilor din România a înregistrat o creştere importantă în a şaptea lună a acestui an, cu 17.013 faţă de luna precedentă, până la 477.718, nivel maxim al ultimelor patru luni, iar rata şomajului a crescut la 5,2%, arată datele revizuite semnificativ de Institutul Naţional de Statistică (INS), publicate joi.

Și în județul Iași a crescut rata șomajului mai ales că s-au înregistrat 436 de proaspăt absolvenți, din care 388 cu nivel de instruire liceal şi post-liceal.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Autostrada „Unirii” A8: Traseul final stabilit pentru tronsonul Tg. Neamț – Iași – Ungheni / Modificări mari lângă Iași față de varianta din 2011

Autostrada „Unirii” A8, tronsonul Tg Neamț (DN2) - Iași - Ungheni va avea o lungime de circa...

Anunt de pierdere

Pierdut Registrul de Control: seria A nr. 2594415 din 16.11.2018 de la firma SC PERLA ROMANIEI SRL,...

Patrimoniului Mondial UNESCO: Centrul istoric din Praga

Centrul istoric din Praga a fost înscris în anul 1992 în lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO, potrivit...

Miercuri nu va curge apă la robinete în Blăgești și câteva localități din apropiere

Lucrări de igienizare a rezervoarelor de apă potabilă din comuna Todirești, municipiul Pașcani În scopul igienizării rezervoarelor de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI