13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023
Array

32 de proiecte, la şedinţa Consiliului Judeţean Iaşi, de la Paşcani. Vezi ordinea de zi

Eveniment important la începutul săptămânii la Paşcani. Consiliul Judeţean Iaşi va organiza şedinţa ordinară pentru această luna în amfiteatru Primăriei din oraş. Pe ordinea de zi sunt trecute peste 30 de proiecte de hotărâre, dintre care doar unul singur are legătură cu un eveniment din municipiu. Reprezentanţii presei judeţene vor avea puse la dispoziţie mijloace de transport pentru a veni la Paşcani.

Marţi, de la ora 10:00, Primăria Paşcani va fi locul de unde se vor lua decizii privind soarta judeţului Iaşi. Aleşii de la Consiliul Judeţean vor participa la şedinţa ordinară pentru luna septembrie, ce va avea loc în amfiteatru instituţiei publice. Vor fi supuse dezbaterii 32 de proiecte de hotărâre, privind investiţii din Iaşi, regulamente de funcţionare şi multe altele.

Doar unul dintre punctele de pe ordinea de zi prevede şi un eveniment la Paşcani. Este vorba despre organizarea „Zilelor Casei Corpului Didactic – Spiru Haret”.

Ordinea de zi poate fi văzută aici.

Menţionăm că reprezentanţii presei judeţene vor avea puse la dispoziţie mijloace de transport pentru a veni la Paşcani, în funcţie de numărul de solicitări.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow