More

  32 de proiecte, la şedinţa Consiliului Judeţean Iaşi, de la Paşcani. Vezi ordinea de zi

  Array

  Eveniment important la începutul săptămânii la Paşcani. Consiliul Judeţean Iaşi va organiza şedinţa ordinară pentru această luna în amfiteatru Primăriei din oraş. Pe ordinea de zi sunt trecute peste 30 de proiecte de hotărâre, dintre care doar unul singur are legătură cu un eveniment din municipiu. Reprezentanţii presei judeţene vor avea puse la dispoziţie mijloace de transport pentru a veni la Paşcani.

  Marţi, de la ora 10:00, Primăria Paşcani va fi locul de unde se vor lua decizii privind soarta judeţului Iaşi. Aleşii de la Consiliul Judeţean vor participa la şedinţa ordinară pentru luna septembrie, ce va avea loc în amfiteatru instituţiei publice. Vor fi supuse dezbaterii 32 de proiecte de hotărâre, privind investiţii din Iaşi, regulamente de funcţionare şi multe altele.

  Doar unul dintre punctele de pe ordinea de zi prevede şi un eveniment la Paşcani. Este vorba despre organizarea „Zilelor Casei Corpului Didactic – Spiru Haret”.

  Ordinea de zi poate fi văzută aici.

  Menţionăm că reprezentanţii presei judeţene vor avea puse la dispoziţie mijloace de transport pentru a veni la Paşcani, în funcţie de numărul de solicitări.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet