0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

32 de dosare, nici o schimbare: A fost prelungit termenul de depunere a dosarelor pentru conducerile societatilor din subordinea C. L. Pascani

Decizie surprinzatoare la Primaria Pascani. Termenul pentru depunerea dosarelor de inscriere a candidatilor care vor sa faca parte din Consiliile de Administratie a societatilor din subordinea legislativului pascanean a fost prelungit pana pe data de 23 august a.c. orele 16.00, conform unui comunicat de presa transmis pe adresa redactiei noastre. Decizia este cel putin surprinzatoarea deoarece pana in prezent s-au inscris la concurs 32 de persoane, 14 la CLP Ecosalubritatea SA, 10 la SC Prest Serv Apa SA Pascani si 8 la RAGCL.
Administratia motiveaza ca termenul de depunere al dosarelor a fost prelungit tocmai pentru cresterea sanselor de a gasi manageri mai buni.
,,Intrucat eficienta operatorilor economici depinde hotarator de performanta managementului acestora, de corecta implementare a mecanismelor de buna guvernare si de aplicare a principiilor managememntului resurselor umane, in vederea obtinerii unui bazin mai amplu de selectie, s-a hotarat prelungirea perioadei de depunere a dosarelor candidatilor pentru desemanrea membrilor CA pentru SC Prest Serv Apa SA Pascani, RAGCL Pascani, si SC Eco Salubritate SA Pascani, termenul limita stabilit initial fiind data 08.08.2013…,, se arata in comunicatul de presa.
Surse neoficiale sustin, insa, ca adevaratul motiv al prelungirii termenului ar fi faptul ca majoritatea dintre cei care si-au depus dosarele sunt salariati sau chiar directori la aceste societati.

 

Orizont.info

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow