More

  30 septembrie – ultima zi de plata fără penalităţi a taxelor şi impozitelor locale

  Array

  Mai sunt două zile până când puteţi plăti cea de-a doua tranşă pe anul curent a impozitelor şi taxelor locale fără a se impune penalizări. Momentan nu se ştie cuantumul încasărilor şi nici câţi păşcăneni au plătit, situaţia finală urmează să fie făcută pyublică la începutul lunii octombrie.

  afis finante program
  Miercuri, 30 septembrie, este ultima zi în care cea de a doua tranşă pe anul curent a impozitelor şi taxelor locale poate fi plătită fără a se impune penalizări.
  Pentru plata cu întârziere se percep majorări de întârziere conform legii, de 2% din cuantumul obligaţiilor fiscale restante, calculate pentru fiecare lună sau fracţiune de lună începând cu ziua imediat următoare termenului de scadenţă şi până la inclusiv dată plăţii.

  Pentru sumele neachitate în termen, organul fiscal este silit, conform legii, să procedeze la declanşarea executării prin comunicarea somaţiei însoţită de titlu executoriu. În cazul în care nu se efectuează plata în termen de 30, respectiv 15 zile de la primirea acestora, se trece la măsurile efective de executare prin poprire, respectiv alte măsuri, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

  Programul de încasare este zilnic, între orele 8:30 – 15:30, cu excepţia zilei de joi, când programul este între orele 8:30 – 17:30.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp