More

  30 septembrie – ultima zi de plata fără penalităţi a taxelor şi impozitelor locale

  Array

  Mai sunt două zile până când puteţi plăti cea de-a doua tranşă pe anul curent a impozitelor şi taxelor locale fără a se impune penalizări. Momentan nu se ştie cuantumul încasărilor şi nici câţi păşcăneni au plătit, situaţia finală urmează să fie făcută pyublică la începutul lunii octombrie.

  afis finante program
  Miercuri, 30 septembrie, este ultima zi în care cea de a doua tranşă pe anul curent a impozitelor şi taxelor locale poate fi plătită fără a se impune penalizări.
  Pentru plata cu întârziere se percep majorări de întârziere conform legii, de 2% din cuantumul obligaţiilor fiscale restante, calculate pentru fiecare lună sau fracţiune de lună începând cu ziua imediat următoare termenului de scadenţă şi până la inclusiv dată plăţii.

  Pentru sumele neachitate în termen, organul fiscal este silit, conform legii, să procedeze la declanşarea executării prin comunicarea somaţiei însoţită de titlu executoriu. În cazul în care nu se efectuează plata în termen de 30, respectiv 15 zile de la primirea acestora, se trece la măsurile efective de executare prin poprire, respectiv alte măsuri, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

  Programul de încasare este zilnic, între orele 8:30 – 15:30, cu excepţia zilei de joi, când programul este între orele 8:30 – 17:30.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier cu o victimă în comuna Todirești. Mașină distrusă după impactul cu un stâlp – FOTO

  Accident rutier spectaculos luni seara, 19 aprilie, in jurul orei 20:00, in comuna Todiresti. Un sofer din Siretel ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un stalp de pe marginea drumului si s-a rasturnat pe camp. //

  Propunere: Depozite de carte în sediile PNL și USR Pașcani

  Un consilier pășcănean propune ca organizațiile politice locale PNL și USR să renunțe la sediile actuale în favoarea extinderii corpului Bibliotecii Municipale ”Leonard Gavriliu”. //

  Un tânăr de 19 ani suspect în cazul înjunghierii din Moțca. A fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi

  Un tanar de 19 ani este principalul suspect in cazul agresiunii ce a avut loc vineri, 19 aprilie, in localitatea Motca, in care un barbat de 26 de ani a fost injunghiat. Presupusul agresor a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi, unde va fi expertizat pentru a se vedea daca a avut discernamant sau nu in timpul comiterii faptei. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet