4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

30 septembrie – ultima zi de plata fără penalităţi a taxelor şi impozitelor locale

Mai sunt două zile până când puteţi plăti cea de-a doua tranşă pe anul curent a impozitelor şi taxelor locale fără a se impune penalizări. Momentan nu se ştie cuantumul încasărilor şi nici câţi păşcăneni au plătit, situaţia finală urmează să fie făcută pyublică la începutul lunii octombrie.

afis finante program
Miercuri, 30 septembrie, este ultima zi în care cea de a doua tranşă pe anul curent a impozitelor şi taxelor locale poate fi plătită fără a se impune penalizări.
Pentru plata cu întârziere se percep majorări de întârziere conform legii, de 2% din cuantumul obligaţiilor fiscale restante, calculate pentru fiecare lună sau fracţiune de lună începând cu ziua imediat următoare termenului de scadenţă şi până la inclusiv dată plăţii.

Pentru sumele neachitate în termen, organul fiscal este silit, conform legii, să procedeze la declanşarea executării prin comunicarea somaţiei însoţită de titlu executoriu. În cazul în care nu se efectuează plata în termen de 30, respectiv 15 zile de la primirea acestora, se trece la măsurile efective de executare prin poprire, respectiv alte măsuri, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Programul de încasare este zilnic, între orele 8:30 – 15:30, cu excepţia zilei de joi, când programul este între orele 8:30 – 17:30.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow