29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

30 de iluzii optice care îţi vor răsturna conştiinţa! O artă incredibilă.

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Iluziile suprarealiste inconfundabile ale pictorului canadian, rom de origine, Rob Gonsalves te fac vrând-nevrând să-ţi pui întrebarea: “Oare poţi găsi măcar ceva real în picturile lui?”

Majoritatea lucrărilor sale înfăţişează câteva istorii concomitent. Uneori este greu să vezi un hotar clar între ele, iar imaginaţia îţi sare dintr-o lume miraculoasă în alta, căci picturile cu iluzie optică îţi oferă o imagine nouă de fiecare dată când le priveşti.

Gonsalves manifesta de mic copil un interes sporit faţă de artă, de aceea acum îi este atât de uşor să creeze nişte iluzii optice atât de complicate. La vârsta de doar 12 ani el se putea lăuda deja cu experienţă de lucru în tehnica şi perspectiva picturii, precum şi în lucrări de arhitectură. Rob Gonsalves îşi găsea inspiraţia pentru creaţiile sale extraordinare în lucrările lui Salvador Dali şi René Magritte. Credem că după o perioadă de timp lucrările acestui maestru vor fi aşezate în rând cu cele ale celebrilor săi mentori.

Continuarea pe expunere.com

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
29.1 ° C
29.7 °
26.2 °
58 %
0.7kmh
58 %
mar
29 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI