2.4 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Noul trend în fotografia de nuntă: fotografii animate şi gif-uri

Cele mai bune fotografii de nuntă sunt exersate, tocmai pentru a capta acel moment perfect când mirele îşi vede mireasa pentru prima dată sau dansul tatălui cu fiica sa. Jeffrey Lewis Bennett are o manieră proprie prin care transformă imaginilele lui în poveştile altora. Fotografiile lui Bennett sunt unice datorită unei modalităţi pe care nimeni nu s-a gândit, până acum, să o folosească pentru asemenea ocazii.

 foto in miscare

„Gif-urile folosite pentru fotografiile de nuntă sunt mult mai potrivite pentru că arată ca o imagine ce spune o poveste care are loc acum, în interiorul ei”, a spus acesta pentru „The Huffington Post”. Bennett, căsătorit cu doi copii, a spus că a fost un mare risc pe care şi l-a asumat atunci când şi-a dat demisia de la locul de muncă sigur pentru a se concentra exclusiv pe fotografia de nuntă şi logodnă.  „Pentru ca afacerea cu fotografia să mă facă fericit, aveam nevoie să-mi urmez viziunea artistică.

Chiar dacă nu eram sigur că o să funcţioneze”, a explicat el.  Gif-urile lui Bennett, formate din imaginile luate de el, nu din clipuri video, au nevoie de ore întregi de editare, după ce a terminat cu aparatul foto. A realizat primul Gif după ce a fotografiat mirele şi mireasa, repetând pentru dansul serii. În tot acest timp, cei trei au discutat despre cultura internet, meme-urile favorite şi, bineînţeles, Gif-uri, folosite deseori pentru a exemplifica o scenă amuzantă.

Nu este atât de mândru de prima sa producţie de gen, cel puţin comparativ cu cele pe care le realizează astăzi. Dar şi-a dat seama că este ceea ce vrea să facă. Erau sarea şi piperul de care aveau nevoie imaginile sale, pentru a ieşi din anonimatul fotografiilor de nuntă. Continuare pe Adevarul.ro

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow