26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Doi politisti de la Pascani si Tatarusi, avansati in grad

Ultimele știri

Cu prilejul zilei de 1 Decembrie, doi politisti de la Politia Municipiului Pascani si Sectia 6 Rurala Pascani au fost avansati in grad joi, 29 noiembrie, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. Este vorba despre Vladut Voicu, de la Biroul Rutier care a devenit agent principal si Constantin Sebastian Munteanu, care lucreaza la Postul de Politie Tatarusi si a fost avansat in functia de agent sef.

Aceste avansari vin înainte de îndeplinirea stagiului minim în gradul profesional deținut, a poliţiştilor care îndeplinesc condiţiile legale şi care pe parcursul anului 2018 au avut rezultate meritorii în activitatea desfăşurată și s-au remarcat prin profesionalism.

Cu această ocazie, Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi Iaşi, comisar-șef de poliţie Gîtlan Costel a dat citire dispozițiilor de avansare a ofiţerilor şi agenţilor de poliţie.

Mentionam ca in total au fost avansaţi 29 de poliţişti ieşeni, dintre care 15 ofiţeri de poliţie și 14 agenţi de poliţie.

Totodată, au fost adresate 59 de mulțumiri scrise, dintre care 31 ofițerilor de poliție, 26 agenților de poliție și 2 personalului civil, din cadrul I.P.J. Iași.

Au fost acordate 44 de felicitări scrise, dintre care 9 ofițerilor de poliție și 35 agenților de poliție.

De asemenea, șefului Postului de Poliție Andrieșeni i-a fost decernată „Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne”, întrucât, în luna iulie 2018 a salvat un bărbat care a încercat să se sinucidă.

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.2 ° C
27.3 °
25.8 °
53 %
1.7kmh
19 %
sâm
24 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI