13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023

28 de învățători vor fi premiați. Vezi cine se află pe listă

28 de învățători vor fi premiați. Vezi cine se află pe listă

 Vineri are loc o nouă ediție a evenimentului ce premiază profesorii pensionari din Municipiu. Este vorba despre Domnilor profesori cu dragoste”, un eveniment cultural nu politic. A fost stabilită lista celor care vor fi premiați cu diplomă de excelență, flori și bani. Este vorba despre 28 de învățători ce au predat la școlile din Pașcani. Pentru ei va avea loc și un program artistic oferit de Casa de Cultură Mihail Sadoveanu” dar și un moment muzical oferit de artista Ileana Șipoteanu.

În acest an a venit rândul învățătorilor să fie premiați în cadrul evenimentului „Domnilor profesori cu dragoste!” Este vorba despre 28 de cadre didactice ce ne-au îndrumat pașii în primii ani de școală.

Astfel, în sala de spectacole a Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” din Pașcani, vineri, 6 octombrie, începând cu orele 18:00 se va da startul evenimentului pregătit să fie unul memorabil pentru toți cei prezenți.

Intrarea este liberă, așadar toți cei care doresc să participe la premierea învățătorilor sau la spectacolul artistic sunt așteptați în număr cât mai mare.

Astfel, pe scenă vor urca rând pe rând învățătorii acum ieșiti la pensie pentru a primi diploma de excelență, florile și premiul în bani. Noutatea în acest an face referire la faptul că nu va mai avea loc laudațio ci doar un cuvânt de deschidere și surprize pregătite de organzaitori.

De asemena, ca evenimentul să fie unul complet, seara va fi încheiată de un recital susținut de artista Ileana Șipoteanu ce acum are 50 de ani. De loc din județul Argeș, Ileana a reușit  de-a lungul anilor a reușit să obțină zeci de premii și diplome de excelență. Mai multe despre cântăreață aici.

Evenimentul face parte din activitățile din acest an organizate de Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Pașcani, partener principal fiind administrația locală, bugetul votaat de aleși fiind de 20 mii lei.

Școala „Ion Creangă”

1.Muraru Maria

2.Neștian Maria

3.Pralea Domnica

4.Bălăiasa Maria

5.Ciurlică Maria

  1. Mercore Elena

 

Școala „Iordachi Cantacuzino”

1.Săcărescu Eliza

2.Iordăchescu Elena

3.Oharciuc Anica

4.Șoaică Aurora

5.Grădinariu Maria

6.Bacalu Victoria

7.Marcu Mariana

8.Mihai Doina

9.Neamțu Doina Elena

 

Liceul Teoretic  „Miron Costin” Pașcani

  1. Bercea Margareta
  2. Buta Viorica
  3. Apostol Maria
  4. Nechifor Anica
  5. Alecsa Ecaterina
  6. Bednacz Nicoleta
  7. Enea Georgeta
  8. Hamza Victoria
  9. Popa Alexandrina

10.Brânză Eugen

11.Axinia Maria

12.Craciun Valentina

13.Simina Elena

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow