Ccopila a fost sechestrată o zi şi o noapte în casa individului, un vecin despre care consătenii credeau că e iubitor de copii. Ea a fost supusă unor perversiuni sexuale greu de descris.

udecătorii de la Paşcani au pus punct unui caz de viol odios ce a avut loc în satul Fărcăşeni, comuna Strunga. Un individ de 49 de ani, Eduard Chinez, a fost condamnat la 7 ani de închisoare după ce a batjocorit o copilă de 10 ani ce provine dintr-o familie defavorizată. Chinez este divorţat şi locuieşte singur, el fiind văzut, în trecut, de membrii comunităţii sale alături de copii. Minorii erau primiţi în curtea individului, pentru a se uita la televizor sau pe laptop, ori pentru pentru a se juca pe tabletă.
Pe 10 februarie, o copilă de 10 ani din localitate a plecat la magazinul din sat şi a trecut prin faţa porţii lui Chinez. „Inculpatul, cunocând vulnerabilitatea persoanei vătămate minore lăsate mereu nesupravegheată de părinţi, văzând-o pe minoră, i-a dăruit acesteia 5 lei şi a îndemnat-o să meargă cu el acasă, inculpatul constrângând-o în final să meargă la domiciliul său. Ajunşi în casa inculpatului, acesta având scopul întreţinerii de relaţii sexuale cu minora, i-a creat mai întâi o stare de confort, ademenind-o cu jocul pe laptop, tabletă şi vizionare programe tv, minorei fiindu-i imediat captată atenţia de ofertele de joc propuse de inculpat“, se arată în motivarea sentinţei de condamnare a individului.
Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider