19.2 C
Paşcani
luni, iunie 21, 2021
19.2 C
Paşcani
luni, iunie 21, 2021

230 de participanti la Concursul Interdisciplinar Judeţean „Sfântul Nicolae văzut prin ochi de copil”, la Pascani

Ultimele știri

Sfântul Nicolae este unul dintre cei mai iubiţi de către copii. Drept mărturie stau cei 230 de elevi care au participat astăzi la cea de-a V-a ediție a Concursului interdisciplinar judeţean „Sfântul Nicolae văzut prin ochi de copil”, desfăşurat la Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga” Paşcani.

Copiii s-au străduit să facă cele mai frumoase desene ce surprind tradiţii româneşti specifice sărbătorii Sfântului Nicolae, dar și sărbătorilor de iarnă în general.

La activitatea de astăzi au participat  230 de elevi din clasele gimnaziale şi liceale din Pașcani, Iași și Neamț,  coordonaţi de 60 de cadre didactice de la disciplinele religie, limba română şi educaţie plastică.

Și pentru că Sfântul Nicolae este tare bun, care iubește copiii și le aduce în dar dulciuri, absolut toți participanții au fost răsplătiți pentru munca lor cu câte un pachet plin cu bunătăți.

Proiectul judeţean „Sfântul Nicolae văzut prin ochi de copil” se desfăşoară în cadrul activităţilor dedicate Zilelor Liceului Economic „Nicolae Iorga” Paşcani şi cuprinde trei părţi: Concursul interdisciplinar de pictura, o conferinta si ateliere tematice pe tema satului romanesc si o excursie la Botosani, cu obiective speciale, la care lua parte 30% dintre elevii care au participat astazi la activitatea organizata.

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
19.2 ° C
21.1 °
17.8 °
96 %
2.3kmh
34 %
lun
25 °
mar
28 °
mie
29 °
joi
28 °
vin
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI