Sfântul Nicolae este unul dintre cei mai iubiţi de către copii. Drept mărturie stau cei 230 de elevi care au participat astăzi la cea de-a V-a ediție a Concursului interdisciplinar judeţean „Sfântul Nicolae văzut prin ochi de copil”, desfăşurat la Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga” Paşcani.

Copiii s-au străduit să facă cele mai frumoase desene ce surprind tradiţii româneşti specifice sărbătorii Sfântului Nicolae, dar și sărbătorilor de iarnă în general.

La activitatea de astăzi au participat  230 de elevi din clasele gimnaziale şi liceale din Pașcani, Iași și Neamț,  coordonaţi de 60 de cadre didactice de la disciplinele religie, limba română şi educaţie plastică.

Și pentru că Sfântul Nicolae este tare bun, care iubește copiii și le aduce în dar dulciuri, absolut toți participanții au fost răsplătiți pentru munca lor cu câte un pachet plin cu bunătăți.

Proiectul judeţean „Sfântul Nicolae văzut prin ochi de copil” se desfăşoară în cadrul activităţilor dedicate Zilelor Liceului Economic „Nicolae Iorga” Paşcani şi cuprinde trei părţi: Concursul interdisciplinar de pictura, o conferinta si ateliere tematice pe tema satului romanesc si o excursie la Botosani, cu obiective speciale, la care lua parte 30% dintre elevii care au participat astazi la activitatea organizata.

 

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider