More

  21 iunie, ANTICIPATE și alegeri într-un singur tur. Ciolacu și Orban au bătut palma

  Pe data de 21 iunie 2020 urmează să avem alegeri anticipate, împreună cu alegerile locale într-un singur tur de scrutin.

  Conducerea interimară a PSD are o ședință cu liderii de partid, primarii, parlamentarii, liderii organizațiilor județene, unde discută strategia pentru următoarele alegeri, la Rin Grand Hotel.

  În spatele ușilor închise, se pare că a avut loc o negociere între Marcel Ciolacu și Ludovic Orban pentru anticipate și alegeri locale într-un singur tur, iar președinții Consiliilor Judeţene vor fi aleși tot prin vot direct, cum a propus PSD.

  În acest sens, pentru a putea fi dat startul anticipatelor, moțiunea împotriva Guvernului Orban va trece.

  Avantajele pentru PSD și PNL în urma negocierii – 21 iunie, alegeri anticipate și locale într-un singur tur

  Avantajul pentru PNL în această negociere este că Ludovic Orban va rămâne premier interimar, dar va conduce un Guvern care nu va mai putea da ordonanțe. În urma picării a încă două guverne în Parlament vor putea fi alegeri anticipate.

  Acestea ar urma să aibă loc pe 21 iunie, împreună cu alegerile locale care se vor desfășura tot într-un singur tur.

  Tot în avantajul PNL, partidul va fi favorizat de anticipate, întrucât dacă ar aștepta până la alegerile la termen ar pierde electorat. În momentul de față sunt șanse ca printr-o campanie bine coordonată, PNL să atingă 40%, procent la care se așteaptă liberalii.

  CONTINUARE PE DCNEWS.RO

  Citeste si  Peste 11.000 de elevi din satele ieșene nu pot participa la lecțiile online

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Peste 11.000 de elevi din satele ieșene nu pot participa la lecțiile online

  Comunicat: Un total de 11.807 de elevi din satele ieșene nu au, la momentul actual, acces la internet. Totodată, 10.964 nu au nici acces...

  Comunicat: Consilierii județeni PMP solicită demisia celui mai incompetent președinte de Consiliu Județean din istorie

             Comunicat:  Grupul consilierilor județeni PMP solicită demisia președintelui Consiliului Județean, Maricel Popa. Această solicitare este motivată de lipsa de comunicare, de lipsa de...

  Opinii