More

  Târgul de nunti de la Paşcani, un succes

  Array

  hotel central

  Zeci de pascaneni, mai ales viitori miri au venit entuziasmati la prima editie a targului de nunta “Top Weddings” ce a avut loc sambata, 6 aprilie, la noua sala de festivitati Imperial Ballroom, din incinta Hotelului Central. Intr-o atmosfera de poveste, tinerii au putut degusta dulciuri de calitate, vinuri din podgoria Cotnari, dar si meniuri puse la dispozitie de gazda, de la antreuri pana la felul principal.

  Au putut admira si cere informatii despre aranjamentele florale, buchetele de flori pentru mireasa si nasa, lumanari de cununie, dar si coraje florale. De asemenea, au fost si standuri care ofereau servicii de infrumusetare pentru viitoarele mirese, de la remodelare corporala pana la servicii de make-up cu cele mai bune produse, pentru a impresiona frumos pe invitati, in cea mai importanta zi din viata lor.

  Si pentru ca, peste ani, vrem sa revedem din fotografii si imagini cum a fost nunta, a fost invitata si o firma specializata in servicii foto – video, din Pascani. Organizatorii au invitat si doua firme din Iasi si Piatra Neamt, care fac la comanda, rochii de mireasa si de seara, dar si costume pentru miri. Atelierele de croitorie ofera si reducere de pana la 30 % in functie de numarul produselor comandate, de miri. Pe langa toate acestea, a fost amenajat si un stat al Biroului de Turism, unde au fost prezentate cele mai interesante oferte cu privire la petrecerea lunii de miere. Viitorii miri au fost inscrisi automat la o tombola.

  Atmosfera a fost intretinuta de formatia Festino din Iasi, care a incantat participantii veniti la eveniment cu muzica de cea mai buna calitate. Formatia a facut un show de zile mari, cantand la acordeon si vioara cele mai cunoscute piese din repertoriul romanesc si international. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet