17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

200 mii de flori vor decora Pașcaniul. Acum se lucrează de zori în Seră

200 mii de flori vor decora Pașcaniul. Acum se lucrează de zori în Seră

Peste două sute de mii de fire de flori sunt pregătite în acestă perioadă în serele din Pașcani pentru înfrumusețarea orașului în sezonul cald. Muncitorii însămânțează de zori, iar lucrările vor începe imediat după sărbătorile pascale, unul dintre motive fiind să nu cadă bruma ce ar putea distruge florile.

Așa arată florile ce la vară vor înfrumuseța în zeci de culori Esplanada, centrul Pașcaniului, zonele circulate din oraș. Frunzulița acum, muncitorii au grijă de miile de fire de petunii, gazane, salvii sau cana indica să crească pentru a putea fi puse în diferite modele și forme în ronduri. În total sunt pregătite peste 200 mii de fire ce vor fi plantate după data de 15 aprilie.

Pentru a reduce cheltuielile cu Serviciul de Sere din cadrul Primăriei Municipiul Pașcani, șeful compartimentului Cristian Lorenț a plantat sute de puieți de tuia, mesteacăn sau paltin ce speră că se vor prinde și în următorii ani vor decora unele zone din oraș. În acest moment copăceii sunt cumpărați, însă prețurile sunt foarte mari.

Menționăm că la Sera din Pașcani lucrează 20 de persoane.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow