1 C
Paşcani
marți, ianuarie 18, 2022

200 000 lei Spitalului de Urgenţă Pascani, pentru achizitionarea de teste şi materiale de protecţie

 

O nouă rectificare bugetară de urgenţă la Paşcani. Primarul municipiului, Dumitru Pantazi a propus alocarea sumei de 200 000 lei de la bugetul local pentru Spitalul de Urgenţă Paşcani. Banii ar urma să fie folosiţi pentru achiziţionarea de materiale de protecţie – măşti mănuşi şi combinezoane precum şi 1000 de teste pentru depistarea bolnavilor infectaţi cu noul coronavirus.

Anunţul a fost făcut de preşedintele Comisiei Economice, consilierul PSD Ciprian Pintilie, în cadrul şedinţei de astăzi. Rectificarea ar urma sa fie aprobata de consilierii locali in sedinta programata pe 31 martie.
Menţionăm că Spitalul de Urgenţă din Paşcani a mai primit de la bugetul local încă 150.000 lei. Rectificarea bugetară a fost făcută în şedinţă din 24 martie. De asemenea săptămâna trecută spitalul a primit o serie de donaţii în bani şi alimente, de la cei care vor să ajute unitatea medicală.

Sumele alocate şi primite nu au fost cheltuite încă, pe motiv că nu se găsesc de cumpărat măşti, mănuşi şi combinezoane de protecţie. Managerul spitalului, doctorul Daniel Bechir susţine că, până acum, au fost organizate mai multe licitaţii dar de fiecare dată livrarile nu au mai fost făcute din cauză că stocurile de materiale au fost epuizate.

DE LA ACELAȘI AUTOR

CSM Pascani cauta jucatori. Au fost reluate antrenamentele

Echipa locala de fotbal CSM Pascani a reluat antrenamentele,...

CSM Pascani, mai multi bani, performante la fel de slabe

Clubul Sportiv Municipal Pascani are nevoie de mai multi...

Nedelcu: PSD Pascani nu are nevoie de Cristian Ratoi. Sa ramana in alianta care a majorat taxele si impozitele cu peste 40%!

Social democratii pascaneni neaga ca si-ar fi propus schimbarea...