2.7 C
Paşcani
joi, noiembrie 30, 2023

200 000 lei Spitalului de Urgenţă Pascani, pentru achizitionarea de teste şi materiale de protecţie

 

O nouă rectificare bugetară de urgenţă la Paşcani. Primarul municipiului, Dumitru Pantazi a propus alocarea sumei de 200 000 lei de la bugetul local pentru Spitalul de Urgenţă Paşcani. Banii ar urma să fie folosiţi pentru achiziţionarea de materiale de protecţie – măşti mănuşi şi combinezoane precum şi 1000 de teste pentru depistarea bolnavilor infectaţi cu noul coronavirus.

Anunţul a fost făcut de preşedintele Comisiei Economice, consilierul PSD Ciprian Pintilie, în cadrul şedinţei de astăzi. Rectificarea ar urma sa fie aprobata de consilierii locali in sedinta programata pe 31 martie.
Menţionăm că Spitalul de Urgenţă din Paşcani a mai primit de la bugetul local încă 150.000 lei. Rectificarea bugetară a fost făcută în şedinţă din 24 martie. De asemenea săptămâna trecută spitalul a primit o serie de donaţii în bani şi alimente, de la cei care vor să ajute unitatea medicală.

Sumele alocate şi primite nu au fost cheltuite încă, pe motiv că nu se găsesc de cumpărat măşti, mănuşi şi combinezoane de protecţie. Managerul spitalului, doctorul Daniel Bechir susţine că, până acum, au fost organizate mai multe licitaţii dar de fiecare dată livrarile nu au mai fost făcute din cauză că stocurile de materiale au fost epuizate.

Alte articole

A fost deschis un nou sens giratoriu în Pașcani

Miercuri, 29 noiembrie, a fost deschis sensul giratoriu din...

Bătălie pe proiectul modernizării străzilor din Paşcani

Administraţia municipiului Paşcani pare hotărâtă să modernizeze toate străzile...

Sedință amânată din cauza unor dispute intre primar si consilieri

Ședința cu probleme in legislativul pascanean. Nici unul din...

Clădire istorică cu termopane și materiale moderne, la Pașcani

La Palatul Cantacuzino din municipiul Pașcani, clădire considerată monument...