11.9 C
Paşcani
sâmbătă, aprilie 1, 2023
Array

2 O.N.G.-uri organizează concurs de șah la Protopopiat

Concurs de șah organizat în week-end de două O.N.G.-uri, unul din Pașcani și unul din Târgu Frumos. Este vorba despre o competiție în premieră pentru elevi de liceu, ce are loc sâmbătă la Protopopiatul din Pașcani, începând cu orele 13.00.

Sâmbătă are loc la Protopopiatul Pașcani un Concurs de Șah organizat de două asociații non guvernamentale, Asociația Tineretul Ortodox, Filiala Pașcani și Asociația ASIRIS din Târgu Frumos.

Concursul va începe la ora 13.00 și este destinat în special tinerilor de liceu, dar așteaptă participanți și mai mici dacă aceștia sunt interesați. Premiile care se vor acorda au un caracter inedit, cei mai buni șahiști fiind recompensați cu participarea gratuită la o tabără sau un curs de formare.

Așadar cel mai bun șahist va merge în iulie într-o tabără organizată de ATOR la Nemțișor, cel de pe locul al doilea va participa la un curs de formare de două zile, la Iași în luna august, iar ultimul loc de pe podium nu este mai prejos, deoarece trimite gratuit un șahist la tabăra din luna mai, de la Zoințani.
Amintim că șahul nu este doar un sport oarecare, fiind o alegere de dorit pentru tinerii de liceu care se își pot îmbogăți capacitatea de concentrare, au ocazia să învețe ce înseamnă spiritul de fair-play sau își pot cultiva răbdarea, înțelegerea și atenția.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow