25.8 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

2 km de drum național a trecut în administrarea autorităților locale din Târgu Frumos

Administratia din Targu Frumos va trebui sa se ocupe de inca un tronson de drum. Doua strazi din oras clasate ca drum national sunt acum in grija autoritatilor locale. S-a luat aceasta masura deoarece oamenii din zona s-au plans de situatia drumului respectiv, care este doar pietruit.

Strada 22 Decembrie si strada Justitie vor fi trecute in categoria drumurilor de interes local, dupa ce o buna perioada de timp au fost nationale. Alesii locali au facut demersuri pentru aceasta schimbare in principal pentru a moderniza tronsonul de drum ce se intinde pe o portiune de 2 km.

Strazile respective sunt acum intr-o stare critica. Sunt acoperite doar cu pietris, motiv pentru care atunci cand circula autoturismele, in urma ramane un nor de praf.
Mentionam ca tronsonul de drum a fost in administrarea Companiei Nationale de Autostrazi din anul 2008 si pana in prezent.

Totodata, pentru a moderniza infrastructura rutiera din oras, de anul trecut au inceput asfaltarea a opt strazi. Printre aceastea se numara Ion Creanga, Sadoveanu, Garabet Ibraileanu, Petru Poni, Ion Neculce si altele.
Sursa FOTO Google Maps

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow