17.4 C
Paşcani
joi, aprilie 25, 2024

Apel umanitar pentru un tânăr jucător de fotbal din Pașcani

Apel umanitar pentru un tânăr de 24 de ani, cunoscut în comunitatea din Pașcani și apreciat ca fiind un talentat jucător de fotbal.

Bogdan Văcaru sau Bobo, așa cum îi spun prietenii a fost victima unui accident nefericit cu bicicleta, în urma căruia a suferit leziuni grave la nivelul capului.

Aflat în Germania la muncă, tânărul a ajuns la spital după ce a intrat cu bicicleta într-o mașină parcată. Evenimentul nefericit s-a petrecut în cursul săptămânii trecute, iar de atunci Bogdan se află în comă.

A suferit o intervenție chirurgicală pe creier, el urmând să fie supus unei alte operații în cursul acestei săptămâni deoarece are oasele feței sfărmate și mandibula ruptă.

Vestea i-a întristat pe cei care l-au cunoscut, dar și pe câțiva dintre cei care împărtășesc aceeași pasiune pentru fotbal. Alexandru Crețu, fost jucător la CSM Pascani și în prezent fotbalist la Universitatea Craiova a scos la licitație un tricou cu semnătura coechipierilor săi pentru a ajuta la strângerea de bani pentru tratamentul de recuperare de care are nevoie Bogdan. Licitatia a inceput de la 250 de lei si se incheie joi, la ora 23:59.

Precizam ca familia are nevoie e bani pentru a acoperi costurile de spitalizare, care se ridică la circa 1.000 de euro pe zi. Astfel, toți cei care vor să ajute pot face donații în contul bancar afișat.

CONT EURO: CHIHAIA GABRIELA

IBAN IT43A0103024504000001255761

Alte articole