3.6 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Sens giratoriu la Bariera de la Blăgești

Vești bune pentru șoferi! Un nou sens giratoriu ar urma să fie amenajat la intersecția de la bariera care face legătură cu suburbia Blagesti și drumul național 28 A.

Dacă în prezent accesul prin bariera spre Blăgești este închis, mulți șoferi nu țin cont de regulile rutiere și zi de zi continuă să circule prin aceea zonă. Lucrurile se vor schimba insă, odată cu amenajarea sensului giratoriu, al cărui scop este să creeze o cale de ieșire și intrare în Blăgești, care să ajute la fluidizarea și siguranța în trafic.

Astfel, autoturismele care se deplasează dinspre Blăgești vor putea intra în sensul giratoriu, iesind pe pe drumul national 28A, unde vor avea posibilitatea sa faca stânga spre Iași, sau dreapta spre Pașcani. Accesul spre Blăgești se va face tot prin intrarea în sensul giratoriu, cetatenii suburbiei urmand sa fie scutiti astfel de cei cativa kilometri pe care trebuie sa-i parcurgă cu masina, înconjurând, pentru a ajunge in zonă.

Decizia a fost luată în cadrul sedintei comisiei de circulație de vineri, 15 octombrie, care a avut loc începând cu ora 10:00 la sediul primăriei.

Precizăm că primăria Municipiului Pașcani este responsabilă pentru pregătirea documentației pe bază căreia să vor obține avizele de la administratorului drumului public, cât și de la Serviciului Rutier Iași.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Varianta Omicron a apărut deja în cinci state europene. Marea Britanie impune din nou măștile, Israelul interzice intrarea în ţară a tuturor străinilor

Varianta Omicron a apăruit deja în Italia, Marea Britanie, Germania, Belgia şi Israel. Însă, autorităţile din Olanda...

Depuneri de coroane de Ziua Națională în Pașcani și suburbii

Ca în fiecare an, administrația locală a anunțat programul depunerilor de coroane la monumentele eroilor din Pascani...

Spectacol în luna decembrie, la Clubul Copiilor

În luna decembrie, micuții de la Clubul Copiilor se pregătesc să îl aștepte pe Moș Crăciun, și...

Comuna Mircești a rămas fără iluminat public

Iluminatul public din comuna Mircești a fost întrerupt începând cu data de 23 noiembrie a.c., după ce...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI