15.5 C
Paşcani
marți, aprilie 16, 2024

Spectacole de teatru și muzică, la Casa de Cultură din Pașcani

Casa de Cultură din Pașcani continuă seria evenimentelor planificate pentru această lună, atât cu premiera unei piese de teatru, cât și cu un spectacol aniversar. Se anunță așadar zile cu voie bună dedicate atât copiilor, cât și adulților din municipiu.

Cea mai apropiată manifestare culturală este programată duminică,  pe 19 septembrie. Este vorba despre premiera piesei de teatru pentru copii Împăratul îmbrobodit”, după Gheorghe Calamanciuc.

Cei interesați să-și rezerve un loc în sală trebuie să știe că prețul unui bilet este de 15 lei și vor putea fi achiziționate în ziua evenimentului, chiar înainte de începerea spectacolului de teatru.

Cel de-al doilea eveniment de amploare care urmează să aibă loc în această lună își propune să sărbătorească împlinirea a 20 de ani de la începerea activității Fanfarei Trubadurii. În cadrul evenimentului vor fi și câțiva invitați speciali din rândul foștilor elevi instrumentiști. Se anunță un program presărat cu muzică de promenadă, vals, polka și folclor, care va răsuna în muncipiu, vineri, 24 septembrie, începând cu ora 18.

Precizăm că în ultima zi a lunii septembrie, tot la casa de cultură din Pașcani artiștii trupei de teatru din Botoșani vor pune în scenă piesa de teatru Angajare de clovn, iar cei interesați să-și rezerve un loc în sală pot apela la numărul de telefon 0726 040 408.

 

 

Alte articole