8 C
Paşcani
joi, septembrie 23, 2021

Spectacole de teatru și muzică, la Casa de Cultură din Pașcani

Casa de Cultură din Pașcani continuă seria evenimentelor planificate pentru această lună, atât cu premiera unei piese de teatru, cât și cu un spectacol aniversar. Se anunță așadar zile cu voie bună dedicate atât copiilor, cât și adulților din municipiu.

Cea mai apropiată manifestare culturală este programată duminică,  pe 19 septembrie. Este vorba despre premiera piesei de teatru pentru copii Împăratul îmbrobodit”, după Gheorghe Calamanciuc.

Cei interesați să-și rezerve un loc în sală trebuie să știe că prețul unui bilet este de 15 lei și vor putea fi achiziționate în ziua evenimentului, chiar înainte de începerea spectacolului de teatru.

Cel de-al doilea eveniment de amploare care urmează să aibă loc în această lună își propune să sărbătorească împlinirea a 20 de ani de la începerea activității Fanfarei Trubadurii. În cadrul evenimentului vor fi și câțiva invitați speciali din rândul foștilor elevi instrumentiști. Se anunță un program presărat cu muzică de promenadă, vals, polka și folclor, care va răsuna în muncipiu, vineri, 24 septembrie, începând cu ora 18.

Precizăm că în ultima zi a lunii septembrie, tot la casa de cultură din Pașcani artiștii trupei de teatru din Botoșani vor pune în scenă piesa de teatru Angajare de clovn, iar cei interesați să-și rezerve un loc în sală pot apela la numărul de telefon 0726 040 408.

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Elev confirmat cu virusul COVID 19, la Colegiul „Unirea”. Două clase se desfășoară în online

La doar câteva zile de la de la începerea noului an școlar cu prezență fizică, un elev de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate Unirea a fost confirmat ca fiind infectat cu virusul COVID 19. La aceeași unitate de învățământ un alt elev este suspect ca ar fi infectat cu coronavirus. //

Licitație pentru tablete, lansată de Primăria comunei Vânători

O licitație pentru achiziționarea de tablete necesare elevilor a fost lansată de Primăria comunei Vânători. Valoarea totală...

Ceremonial militar la Deleni

Anul acesta, continuând tradiția începută de acum nouă ani, la Deleni va fi organizată o ceremonie de...

Modificări importante în traficul rutier pășcănean. Sensuri unice pe străzile Izvoarelor și Mihai Eminescu, restricții în suburbia Blăgești

Modificari importante in traficul rutier din zona Vale Pascani si suburbia Blagesti. Deciziile au fost luate in...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI