21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

18 milioane de lei pentru laptele şi cornurile ce vor ajunge la 93.000 de copii din Iași

oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
vivacredit.ro
horacredit.ro/
creditfix.ro
credius.ro

Ultimele știri

Consiliul Judeţean (CJ) caută furnizori de lapte şi corn pentru anul şcolar 2016 – 2017. În acest sens, administraţia judeţeană a prevăzut o sumă de peste patru milioane de euro, fiind deja lansate două proceduri de licitaţie pentru achiziţia produselor.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, numărul beneficiarilor se ridică la peste 93.000 de elevi şi preşcolari. Cei mai mulţi bani, circa 11,7 milioane lei, vor fi cheltuiţi pentru cumpărarea produselor lactate, în contextul în care câştigătorul licitaţiei se va ocupa inclusiv de distribuţia acestora în unităţile de învăţământ. Pentru produsele de panificaţie, CJ a estimat valoarea contractului la apro­ximativ şase milioane lei, şi în acest caz obligaţia de distribuiţie fiind a companiei adjudecatare.

Fiecare procedură de licitaţie a fost împărţită în patru loturi care delimitează practic patru zone din judeţ, cu un număr mediu de peste 20.000 de beneficiari.

„Fiecare unitate şcolară beneficiară va ţine evidenţa cantităţii de produse consumate, care trebuie să con­ţi­nă categoriile de beneficari, tipul de produs, cantitatea/porţie, nu­mărul de porţii şi numărul de zile de şcoală, precum şi evidenţa numărului de copii cu frecvenţă regulată“, se arată în documen­taţiile de atribuire aferente celor două licitaţii.
Continuarea pe Ziarul de Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI