1.3 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

18 candidați pentru bursele „Te Rox Prod”

A expirat termenul de depunere a dosarelor pentru bursele de excelenta, oferite de o societate din Pascani. Astfel, 18 candidati de la scolile din Pascani, si-au pregatit dosarele ce contin acte doveditoare situatiei financiare, declaratie pe propria raspundere, recomandari din partea profesorilor, dirigintilor si directorilor scolilor, dar mai ales diplomele care stau dovada participarii si castigarii numeroselor premii primite la concursurile si olimpiadele scolare.

Conform managerului societatii din Pascani „Te Rox Prod”, dosarele vor fi analizate si evaluate de o comisie special infiintata, la nivelul firmei, pana la data de 8 noiembrie a.c. Nu se stie cati bani vor fi acordati, insa suma va fi diferita in functie de situatia financiara si mai ales a rezultatelor de la scoala. De asemenea, din cele 18 dosare depuse, vor fi alese doar cateva.

cepalisMentionam ca ideea apartine omului de afaceri Doina Cepalis, in acest proiect fiind implicata si Comisia de Invatamant din cadrul Consiliului Local Pascani. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow