16.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 18, 2021
Array

175 de posturi pentru inginerii ieşeni, în Norvegia

w560xh316_ingineri

Iesenii care sunt in cautarea unui loc de munca au sansa sa se angajeze in aceasta perioada in Norvegia. Sunt disponibile 175 de posturi vacante in cadrul unei singure companii internationale de energie, cu experienta de peste 40 de ani in productia de petrol si gaze. Cei vizati sunt iesenii care au studii superioare tehnice. Aceasta oferta este lansata prin intermediul Programului EURES, promovat pe plan local de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Iasi.

Sunt vacante 175 de posturi de inginer structural, pentru care se ofera un salariu cuprins intre 70.800 si 92.000 euro brut pe an. Pentru ocuparea acestora sunt necesare studii superioare tehnice, experienta relevanta de minim 7 ani, de preferat in proiecte off-shore, cunostinte de analiza si proiectare structurala. De asemenea, se cer abilitati excelente de comunicare scrisa si orala, spirit comercial, etica si integritate personala, capacitate de gestionare a riscurilor si interes de a lucra intr-un mediu international.

Candidatii trebuie sa stapaneasca limba engleza sau o limba scandinava. Contractul de munca se incheie pe perioada nedeterminata, se acorda bonusuri si asigurare. Tot in aceasta perioada, iesenii care au experienta in PR si stiu contabilitate pot opta pentru unul din cele patru posturi de analist in Polonia.

Cei interesati trebuie sa aiba abilitatea de a construi si de a gestiona o relatie excelenta cu clientul, sa fie interesat sa calatoreasca in strainatate, sa poata lucra cu termen limita si sub presiune. Pe langa salariul oferit, cei care vor ocupa aceste posturi vor putea beneficia si de un pachet de beneficii, traininguri si cursuri.

DE LA ACELAȘI AUTOR

ASF a retras autorizația de funcționare a City Insurance. Posesorii RCA, protejați de lege

ASF anunță că a retras autorizația de funcționare a City Insurance S.A., liderul pieței de asigurări din...

Cele mai bizare teorii despre univers: De la Marele Poc la universul holografic. Ar putea fi tot ce știm despre gravitație greșit?

De ce este universul așa cum îl vedem? Oamenii de știință au explorat de-a lungul anilor numeroase...

Cum arăta de fapt Iisus? Cercetătorii au realizat o reconstituire

Iisus este înfățișat în icoane și picturi celebre ca un bărbat cu ten foarte deschis la culoare...

Vaccinarea antigripală începe mai devreme. Cum facem diferența între gripă și Covid-19

Vaccinarea antigripală va începe mai devreme în acest an, anunță autoritățile. Ministerul Sănătății a comandat două milioane de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI