32.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

150 de ani de educatie la Ruginoasa. Sefa ISJ surprinsa de talentul unei eleve

ruginoasa simpozion

Sarbatoare in comuna Ruginoasa. In cursul zilei de astazi au fost organizate mai multe activitati cultural-educative, cu ocazia implinirii a 150 de ani activitate la Scoala Gimnaziala din localitate.

Evenimentul a inceput cu un moment de pomenire a fostilor profesorilor si invatatori ai scolii. A urmat un simpozion in cadrul caruia au fost prezentate marturii documentare despre istoria scolii dar si revista ”Arc peste timp”.
De asemenea elevii scolii au prezentat un frumos program artistic cu colinde si dansuri populare.
Mai mult organizatorii au oferit o serie de diplome de merit celor care au facut cinste scolii, elevi si profesori.

La eveniment au participat numeroase cadre didactie din localitate dar si de la alte unitati de invatamat, reprezentantii adminsitratiei locale precum si sefa Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, Camelia Gavrila. Ea a avut numai cuvinte de lauda la adresa copiilor si organizatorilor momentelor artistice pregatite astazi.

Sefa Inspectoratului Scolar Iasi a primit in dar o icoana pe sticla pictata chiar de o eleva a scolii din Rugioasa. Este vorba despre Ioana Buzatu, o tanara foarte talentata dar cu posobilitati materiale reduse. Surprinsa de acest gest inspectoarea Camelia Gavrila a promis ca o va sprijini pentru a continua studiile la o scoala de arta din Iasi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow