More

  13 strazi din Pascani raman maine fara gaz. Vezi care sunt acestea

  In cursul zilei de maine, in mai multe zone din municipiul Pascani se va intrerupe alimentarea cu gaze naturale. Delgaz Grid a anuntat ca in intervalul orar 9-16, consumatorii de pe 13 strazi din oras vor fi afectati. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

  13 strazi din Pascani vor ramane maine fara gaze naturale. Potrivit unui comunicat de presa trimis de reprezentantii companiei Delgaz Grid, alimentarea cu gaze naturale va fi sistată începând cu ora 9.00 si cel mai probabil pana la orele 16.00. 

  În vederea efectuării unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale furnizarea va fi intrerupta pe urmatoarele strazi: 22 Decembrie,Ceferiştilor, 1 Decembrie, Mihai Eminescu, Veronica Micle, Izvoarelor, Cuza Vodă, Gării, Nicolae Iorga, Victoriei, Brateş, Vasile Alecsandri si Republicii.

  Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

  În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 număr gratuit sau 0265.200.928, număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet