9.5 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

13 strazi din Pascani raman maine fara gaz. Vezi care sunt acestea

In cursul zilei de maine, in mai multe zone din municipiul Pascani se va intrerupe alimentarea cu gaze naturale. Delgaz Grid a anuntat ca in intervalul orar 9-16, consumatorii de pe 13 strazi din oras vor fi afectati. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

13 strazi din Pascani vor ramane maine fara gaze naturale. Potrivit unui comunicat de presa trimis de reprezentantii companiei Delgaz Grid, alimentarea cu gaze naturale va fi sistată începând cu ora 9.00 si cel mai probabil pana la orele 16.00. 

În vederea efectuării unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale furnizarea va fi intrerupta pe urmatoarele strazi: 22 Decembrie,Ceferiştilor, 1 Decembrie, Mihai Eminescu, Veronica Micle, Izvoarelor, Cuza Vodă, Gării, Nicolae Iorga, Victoriei, Brateş, Vasile Alecsandri si Republicii.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 număr gratuit sau 0265.200.928, număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Bărbat prins în utilajul de tocat porumb, la Tătăruși

Clipe de groaza pentru un barbat de 53 de ani din localitatea Tatarusi, luni, 18 octombrie, dupa...

Schimbări în conducerile școlilor. Primele rezultate, la proba scrisă

Vor fi schimbari in conducerile scolilor din Pascani, dar si din comunele apropiate sau Harlau. Vineri, 15...

Teroare pe DJ 208 L Pașcani-Miroslovești. Trafic greu, nu sunt marcaje, fisuri în pereți locuințelor din cauza trepidatiilor

Teroare pe un drum judetean asfaltat in urma cu circa un an de zile. DJ 208 L...

Ocolul Silvic Pașcani vinde lemn de foc. Șapte parchete deschise în comunele apropiate municipiului

Locuitorii din comunele apropiate municipiului Pascani si chiar din oras si suburbii, care isi incalzesc locuinta cu...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI