13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

13 permise reținute în câteva ore, la Pașcani

13 permise reținute în câteva ore, la Pașcani

Se pare că nici o acțiune a polițiștilor de la Rutieră nu se încheie fără amenzi sau reținere de permise auto. Cel mai recent eveniment al oamenilor legii pe străzile din Pașcani și împrejurimi s-a îcheiat în câteva ore cu un bilanț îngrijorător – amenzi de peste 13 mii lei și mai multe permise de conducere reținute din cauza nerespectării regulilor de conducere.

În câteva ore, 13 permise de conducere au fost reținute de către oamenii legii în urma unei acțiuni privind depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulaţie privind depăşirea. În acest caz este și un bărbat din Suceava care a rămas pieton pentru următoarele săptămâni.

“Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Suceava, a fost sancţionat contravențional cu amendă în cuantum de 580 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, întrucât a condus un auto pe DN28A, efectuând o depăşire neregulamentară. a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Adina Lupu.

În urma acțiunii rutiere desfășurată pe parcursul zilei de 27 septemrbie, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale în valoare de 13.340 de lei, dintre care 13 pentru nerespectarea regulilor de circulație privind depășirea și 15 pentru alte abateri.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow