More

  13 permise reținute în câteva ore, la Pașcani

  Array

  13 permise reținute în câteva ore, la Pașcani

  Se pare că nici o acțiune a polițiștilor de la Rutieră nu se încheie fără amenzi sau reținere de permise auto. Cel mai recent eveniment al oamenilor legii pe străzile din Pașcani și împrejurimi s-a îcheiat în câteva ore cu un bilanț îngrijorător – amenzi de peste 13 mii lei și mai multe permise de conducere reținute din cauza nerespectării regulilor de conducere.

  În câteva ore, 13 permise de conducere au fost reținute de către oamenii legii în urma unei acțiuni privind depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulaţie privind depăşirea. În acest caz este și un bărbat din Suceava care a rămas pieton pentru următoarele săptămâni.

  “Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Suceava, a fost sancţionat contravențional cu amendă în cuantum de 580 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, întrucât a condus un auto pe DN28A, efectuând o depăşire neregulamentară. a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Adina Lupu.

  În urma acțiunii rutiere desfășurată pe parcursul zilei de 27 septemrbie, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale în valoare de 13.340 de lei, dintre care 13 pentru nerespectarea regulilor de circulație privind depășirea și 15 pentru alte abateri.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet