27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

12 străzi din Hîrlău și Pârcovaci urmează să fie balastate

Investiţii pe mai multe drumuri din Hîrlău şi Pârcovaci. Administraţia locală intenţionează să balasteze 12 străzi şi uliţe cu refuz de ciur concasat. Valoarea investiţiei este de aproximativ 32 mii lei fără TVA.

Investiţii pe mai multe străzi din Hîrlău şi satul Pârcovaci. Administraţia locală a cumpărat peste 500 mc de ciur concasat care urmează să fie pus pe 12 drumuri din localitate. Este vorba de străzile Pastorel Teodoreanu, Releu, Moruz Viţelaru, Satul Nou pe două tronsoane, drum Şcoală Ichim, Anişoara Smith, uliţa Fotea, uliţa Pod Lungu, Foteni, Tarna, Tarna Curcă şi ultița Mihai Agafiţei pe o suprafaţă de 10.740 mp.

Pentru a împrăştia ciur concasat pe străzile şi uliţele înguste, administraţia locală caută să închirieze un buldoexcavator şi o camionetă. Viceprimarul oraşului, Radu Sârbu speră ca în câteva zile să se semneze un contract cu o firmă care deţine utilajele, după care va începe balastarea drumurilor.

Menţionăm că administraţia locală a aprobat suma de 32.520 mii lei, fără TVA din buget local pentru achiziţionarea a 542 mc de refuz ciur concasat. La această sumă se adaugă aproximativ 4 mii lei, bani necesari închirierii utilajelor care vor împrăştia balastul pe străzile înguste.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow