8.7 C
Paşcani
joi, septembrie 23, 2021
Array

12 pompieri pășcăneni, avansați in grad. Află care sunt aceștia (FOTO)

Avansare in gradEmotii mari pentru o parte din pompierii pascaneni. In aceasta dimineata, incepand cu orele 09:00, in curtea subunitatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Pascani a avut loc o festivitate de avansare in grad a unui numar de 12 militari.

In urma unui ordin de ministru, pe data de 1 august s-a decis ca pompierii sa fie ridicati in grad in functie de vechime.

Avansare in grad1Cei care au fost plutonieri adjutanti timp de minim 6 ani au trecut la nivelul de adjutant-sef: Vasilica Gorcioaia, Vasile Turcu si Ionel Ungureanu.

De la gradul de plutonier major la plutonier adjutant au fost nominalizati: Petrisor Albu, Costica Asofiei, Ovidiu Boboc, Ion Dragusanu, Vasilica Grecu, Ioan Grigoriu, Valentin Jitaru, Sorin Zamfiroaia, iar la nivelul de plutonier major a fost avansat Iulian Boronea, toti cu o vechime de 5 ani.

Avansare in grad2Lucratorii ISU au primit insemnele de grad de la comandantul subunitatii ISU, colonelul Sandu Vornicu si au jurat inca odata ca “Servesc Patria”.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Mitropolia se aşteaptă la număr record de pelerini la „Sf. Parascheva“. Vor fi restricții?

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei se pregăteşte pentru un pelerinaj religios amplu, de cel puţin nivelul celor din anii anterior. Surse ale „Ziarului de Iaşi“ au explicat că sunt aşteptate sute de mii de persoane din toată ţara anul acesta, mai multe chiar, dat fiind faptul că multe zeci de mii de oameni nu au mai venit în 2020 în urma restricţiilor impuse la nivel naţional, care menţionau că doar cei cu buletinul din localitatea respectivă pot participa la pelerinajul religios. //

Iaşi: jumătate din infectaţii Covid ajung acum în spital, iar 10% dintre ei mor

Miercuri, o nouă zi cu multe cazuri la Iaşi, dar şi cu veşti deloc bune de la infecţionişti. Valul 4 este mai dur decât valurile 2 şi 3: jumătate din cei infectaţi ajung în spital, şi 10% dintre ei mor, arată cifrele. Secţiile ATI COVID din reţeaua medicală ieşeană sunt 100% ocupate. Saloanele de confirmaţi „pocnesc“ efectiv, iar Iaşul se pregăteşte, după trei valuri de pandemie trecute acceptabil, să transfere primul bolnav COVID în alt judeţ. //

Un sat din comuna Deleni în proces cu E.On și Protecţia Consumatorilor. „Pârjolesc tot“

Un proces model, ca la carte, ce va putea fi folosit ca precedent pe viitor de zecile de mii de oameni cu probleme similare, a pornit dintr-un mic sat dintr-o comună de la marginea judeţului. Sătui de zecile de întreruperi zilnice ale curentului electric, uneori cu reclanşări în câteva secunde, doi săteni, ajutaţi cu depoziţii de numeroşi alţi consăteni, sau adresat instanţei. //

Monica Berescu, deputat USR PLUS: “Agresorii sexuali ai minorilor nu mai scapă de închisoare”

Astăzi a fost depus proiectul de lege prin care orice act sexual cu un minor sub 14...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI