More

  12 pompieri pășcăneni, avansați in grad. Află care sunt aceștia (FOTO)

  Array

  Avansare in gradEmotii mari pentru o parte din pompierii pascaneni. In aceasta dimineata, incepand cu orele 09:00, in curtea subunitatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Pascani a avut loc o festivitate de avansare in grad a unui numar de 12 militari.

  In urma unui ordin de ministru, pe data de 1 august s-a decis ca pompierii sa fie ridicati in grad in functie de vechime.

  Avansare in grad1Cei care au fost plutonieri adjutanti timp de minim 6 ani au trecut la nivelul de adjutant-sef: Vasilica Gorcioaia, Vasile Turcu si Ionel Ungureanu.

  De la gradul de plutonier major la plutonier adjutant au fost nominalizati: Petrisor Albu, Costica Asofiei, Ovidiu Boboc, Ion Dragusanu, Vasilica Grecu, Ioan Grigoriu, Valentin Jitaru, Sorin Zamfiroaia, iar la nivelul de plutonier major a fost avansat Iulian Boronea, toti cu o vechime de 5 ani.

  Avansare in grad2Lucratorii ISU au primit insemnele de grad de la comandantul subunitatii ISU, colonelul Sandu Vornicu si au jurat inca odata ca “Servesc Patria”.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Probleme cu retelele de apa, din cauza gerului

  Probleme serioase la retele de distributia a apei din municipiul Pascani, din cauza temperaturilor extreme din ultimile zile. Zeci de conducte au inghetat atat...

  Inventarierea locurilor de veci, amanata. Mortii sunt ingropati in alte cimitire

  Primaria Pascani amana din motive greu de inteles inventariarea locurilor de vechi din cimitirul municipal. Actiunea a fost demarata anul trecut, cu infiintarea unei...

  Crucea Rosie, solicitare catre consilieri, pentru cursuri si o banca de alimente

  Filiala ieseana a Societatii Nationale de Cruce Rosie intentioneaza sa isi extinda activitatea Pascani. In acest sens a depus o solicitare la Primaria Pascani...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI