1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

12 pompieri pășcăneni, avansați in grad. Află care sunt aceștia (FOTO)

Avansare in gradEmotii mari pentru o parte din pompierii pascaneni. In aceasta dimineata, incepand cu orele 09:00, in curtea subunitatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Pascani a avut loc o festivitate de avansare in grad a unui numar de 12 militari.

In urma unui ordin de ministru, pe data de 1 august s-a decis ca pompierii sa fie ridicati in grad in functie de vechime.

Avansare in grad1Cei care au fost plutonieri adjutanti timp de minim 6 ani au trecut la nivelul de adjutant-sef: Vasilica Gorcioaia, Vasile Turcu si Ionel Ungureanu.

De la gradul de plutonier major la plutonier adjutant au fost nominalizati: Petrisor Albu, Costica Asofiei, Ovidiu Boboc, Ion Dragusanu, Vasilica Grecu, Ioan Grigoriu, Valentin Jitaru, Sorin Zamfiroaia, iar la nivelul de plutonier major a fost avansat Iulian Boronea, toti cu o vechime de 5 ani.

Avansare in grad2Lucratorii ISU au primit insemnele de grad de la comandantul subunitatii ISU, colonelul Sandu Vornicu si au jurat inca odata ca “Servesc Patria”.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow