More

  12 ore pentru o consultație la Spitalul de Urgență Pașcani

  Array

  Situaţie greu de înţeles la Spitalul de Urgenţă din Paşcani. O femeie bolnavă a fost nevoită să aştepte peste 12 ore în Compartimentul de Primiri Urgenţe pentru un consult medical de specialitate deoarece medicul neurolog este de găsit doar în timpul zilei. Pacienta a fost adusă aseară în jurul orei 22.00 cu Salvarea, iar până a două zi aproape de amiază medicii de la urgenţă nu au aflat încă de ce suferă.

  Situaţia a fost adusă la cunoştinţa presei de vecinul femeii. Bărbatul spune că pacienta şi-a petrecut toată noaptea, într-o rezervă de la CPU fără ca un medic specialist să se ocupe de ea, deşi femeia acuza ameţeli şi nu îşi simţea mâinile şi picioarele.

  În jurul orei 12.00 după ce rudele femeii au ameninţat că vor face publică poveste, aceasta a fost dusă de o infirmieră la cabinetul medicului specialist neurolog pentru un control amănunţit.

  Conducerea Spitalului din Paşcani neagă acuzaţiile. Managerul Costică Pânzaru spune că medicii de la CPU stabilesc ierarhia urgenţelor şi sunt anumite protocoale medicale care trebuie respectate. În cursul nopţii i s-au administrat perfuzii şi a făcut ecografie, iar astăzi după amiază a fost investigată tomografic.

  Reamintim că nu este singura dată când un pacient reclamă serviciile de la Spitalul Municipal de Urgenţă. La sfârşitul lunii iulie o tânără gravidă în şase săptămâni cu fătul mort a acuzat că a fost scoasă afară din spital de medici fără a i se acorda îngrijiri deoarece nu avea asigurare medicală.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  Profesorii solicita 50% reducere la transportul public local

    Profesorii si personalul contractual din scolile pascanene care fac naveta in suburbii,  ar putea beneficia de reducerea cu 50% a costului abonamentelor pe transportul...

  Femeie din Cristești dată dispărută

  Poliţiştii ieşeni caută o femeie care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI