20.6 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 31, 2021
20.6 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 31, 2021

12 medalii pentru jucatorii de scrabble din Targu Frumos la Campionatul National

C.P. Rezultate deosebit de importante pentru jucătorii de scrabble înscrişi la Clubul Argus din Târgu Frumos. În perioada 31 august – 02 septembrie a avut loc la Costineşti etapa a III-a Campionatului Naţional de Scrabble, individual şi intercluburi.
Scrabblistii din Târgu Frumos s-au întors acasă cu un total de 12 medalii, dintre care 4 de aur, 5 de argint şi 3 de bronz. La categoria cadeţi (12- 15 ani) locurile I şi II au fost adjudecate de Vintilă Ştefan , respectiv Drobotă Darius.Podiumul categoriei juniori( 16-21 ani ) arată astfel: 1.Enea Iustin 2.Pletosu Răzvan 3.Mihalache Bianca ( Universitatea Cluj ).

La categoria  Decani ( + 60), reprezentanţii  C.S.Argus, Ionel Romanescu şi Adrian Grigoriu  s-au clasat pe locul 2  şi 3.

Echipa de tineret a C.S . Argus s-a clasat pe locul 1 la Campionatul Naţional de Scrabble Intercluburi surclasând  reprezentanţii Clubului Universitatea Cluj şi cei  ai CSM Bucureşti. La categoria seniori clasamentul a fost: 1. CSM Bucureşti,  2.Universitatea Cluj  şi 3. CS Argus Târgu Frumos.

Participarea sportivilor de la C.S.Argus Târgu Frumos la   etapa a III-a  a Campionatului Naţional de Scrabble, activitate în cadrul proiectului ,,Scrabble – Sport de performanţă pentru tinerii şi cetăţenii oraşului Târgu Frumos, selecţii de jucători, indiferent de vârstă’’, a fost finanţată de la bugetul local al Oraşului Târgu Frumos din fondurile nerambursabile alocate pentru susţinerea unor activităţi de interes local.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
20.6 ° C
22.1 °
19.5 °
82 %
1.2kmh
0 %
sâm
31 °
Dum
30 °
lun
35 °
mar
26 °
mie
18 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI