C.P. Rezultate deosebit de importante pentru jucătorii de scrabble înscrişi la Clubul Argus din Târgu Frumos. În perioada 31 august – 02 septembrie a avut loc la Costineşti etapa a III-a Campionatului Naţional de Scrabble, individual şi intercluburi.
Scrabblistii din Târgu Frumos s-au întors acasă cu un total de 12 medalii, dintre care 4 de aur, 5 de argint şi 3 de bronz. La categoria cadeţi (12- 15 ani) locurile I şi II au fost adjudecate de Vintilă Ştefan , respectiv Drobotă Darius.Podiumul categoriei juniori( 16-21 ani ) arată astfel: 1.Enea Iustin 2.Pletosu Răzvan 3.Mihalache Bianca ( Universitatea Cluj ).

La categoria  Decani ( + 60), reprezentanţii  C.S.Argus, Ionel Romanescu şi Adrian Grigoriu  s-au clasat pe locul 2  şi 3.

Echipa de tineret a C.S . Argus s-a clasat pe locul 1 la Campionatul Naţional de Scrabble Intercluburi surclasând  reprezentanţii Clubului Universitatea Cluj şi cei  ai CSM Bucureşti. La categoria seniori clasamentul a fost: 1. CSM Bucureşti,  2.Universitatea Cluj  şi 3. CS Argus Târgu Frumos.

Participarea sportivilor de la C.S.Argus Târgu Frumos la   etapa a III-a  a Campionatului Naţional de Scrabble, activitate în cadrul proiectului ,,Scrabble – Sport de performanţă pentru tinerii şi cetăţenii oraşului Târgu Frumos, selecţii de jucători, indiferent de vârstă’’, a fost finanţată de la bugetul local al Oraşului Târgu Frumos din fondurile nerambursabile alocate pentru susţinerea unor activităţi de interes local.

Slider