15.4 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

12 ani de Proinvest. Salariatii au sarbatorit, astazi, la un restaurant

Sarbatoare importanta la una dintre cele mai mari societati din Pascani. Astazi cei aproape 200 de salariati de la Proinvest Group SRL Pascani nu au fost la munca ci au fost invitati de patroni la restaurantul Select pentru a sarbatori 12 ani de la infiintarea societatii. Pentru inceput ei au vizionat un film despre evolutia firmei dupa care au fost invitati sa petreaca in compania unor interpreti din Pascani.

Proinvest Group Pascani este una dintre cele mai dinamice si importante firme din Pascani. Istoria ei a inceput in toamna anului 2000 atunci cand patronul firmei, Vasile Sandu, a dezvoltat  afacerea cu tamplarie termopan. Acum îşi desfăşoară astăzi activitatea in cadrul a doua divizii una specializată în producţia, comercializarea şi montajul de tâmplărie termoizolantă din PVC şi alta divizie specializată în producţia şi furnizarea de componente pentru construcţii metalice, precum şi în proiectarea, execuţia şi montajul halelor metalice. Anul trecut a obtinut o cifra de afaceri de 17 milioane de euro in acest an va fi depasita.

Patronii societatii nu se opresc aici. Anul viitor vor fi construite doua linii noi de productie, una in colaborare cu o firma din Elvetia iar alta cu BOCH.

Alte articole