26.3 C
Paşcani
joi, august 18, 2022
Array

Handbalul ieșean pe podium. LPS Iași a „bătut” echipele din Pașcani

- Advertisement -

Handbalul ieșean pe podium. LPS Iași a „bătut” echipele din Pașcani

Echipele de handbal de la Iași au dat lecție la Pașcani în urma campionatului sportiv ce s-a desfășurat zilele trecute, în Municipiu.

În concurs s-au înscris câte patru echipe, de liceu, la cele două categorii – fete/băieți, iar meciurile au fost programate pe parcursul zilei de duminică, la sala de sport de la Stadionul Municipal Pașcani.

După mai multe ore de joc, locul I a fost obținut de Liceul cu Program Sportiv din Iași, la cele două categorii – fete/băieți. Astfel, echipele din Iași, s-au calificat la faza interjudețeană unde vor întâlni cele mai bune echipe din Moldova, la handbal.

Menționăm că Pașcaniul a fost reprezentat  de echipa de  handbal  băieți a   Colegiului Național “Mihail Sadoveanu” și  la  fete  de  echipele  de la  „Unirea”  și  „Sadoveanu”.

Organizatorii evenimentului au fost profesorii Vasile Ciocoiu, responsabil comisie județeană handbal alături de Vasile Sofron și Dan Bîrgăoanu, responsabili  comisie  handbal  la  nivel  local. La evenimentul a mai participat LPS Iași (fete – băieți), GH.  Asachi (fete), Colegiul  Tehnic  C.F  Iași   și  „Miron  Costin”  Iași.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow