27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Moș Crăciun a venit la Școala Specială din Pașcani

Moș Crăciun a venit la Școala Specială

Emoții și bucurie pentru zeci de copii. Ei s-au pregătit în ultimele săptămâni cu dansuri, cântece, colinde și urături pentru a-l bucura pe Moș Crăciun. Specialii de Pașcani au pregătit serbarea, iar pentru că s-au descurcat foarte bine, la final au primit daruri, mult așteptate. Programul artistic face parte din evenimentele stabilite pentru a sărbători cei 40 de ani de învățământ special în Municipiu.

Cu multă dragoste a fost așteptat Moș Crăciun la serbarea de sfâșit de an de la Școala Specială din Pașcani. Copiii, cu mic cu mare s-au pregătiti pentru a-l impresiona pe bătrânul cu barbă albă și darnic cu darurile. Ca la orice serbare nu au lipsit dansurile, colindele și cântecele de iarnă dar și momentele pentru ziua de An Nou.

Menționăm că Școala Specială din Pașcani sărbătorește trei zile, 19 -21 decembrie, împlinirea celor 40 de ani de învățământ special. La eveniment au luat parte și părinții copiilor, ei fiind implicați în activitate. Darurile au fost cumpărate din bugetul administrației locale Pașcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow