27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

SAPTAMANA ANTREPRENORIATULUI LA COLEGIUL CF UNIREA PASCANI

În perioada 14-20 noiembrie 2016, la Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea”, Paşcani, s-a desfăşurat Săptămâna Antreprenoriatului. Obiectivul activităților din Săptămâna Mondială a Antreprenoriatului (GEW 2016) este sa încurajeze inițiativa tinerilor, abordarea practică a ideilor lor, să găsească utilitatea elementelor teoretice dobândite în școală la orele de antreprenoriat. Activitateacu tradiție, a avut ca invitatîn acest an,reprezentantul unei importante firme din Paşcani, și anume, antreprenorul Leonard Rusu de la S.C. NGM LEONARD SRL. În cadrul evenimentului „101 Antreprenori la clasă”, elevii din clasele a XI-a D și a XII-a C, sub coordonarea doamnelor profesor Daniela Orăşanu, Iuliana Costea și Mirea Carmen, au participat la dezbateri pe teme antreprenoriale, abordând subiecte legate de crearea de locuri de muncă, stimularea creșterii economice și extinderea bunăstarii umane în general.
Evenimentul desfășurat face parte din Global Entrepreneuship Week, o inițiativă internațională de promovare a antreprenoriatului în rândul tinerilor de pe toate continentele,cu colaborarea echipei GEW de la Junior Achievement Romania.
Junior Achievement este cea mai mare şi cea mai dinamică organizaţie internaţională de educaţie economică şi antreprenorială și implementează în şcoli programe de dezvoltarea abilităților pentru viață, educaţie economică, antreprenorială, financiară, de orientare profesională și educație pentru sănătate și viață activă.

Profesor Elena Raicu
Purtător de cuvânt, Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea”, Paşcani

Telefon: 0751092951
E-mail: eraicu87@yahoo.com

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow