18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  1000 de tichete pentru familiile nevoiașe din Târgu Frumos

  Ultimele știri

  Mai mulţi bani pentru familiile nevoiaşe din Târgu Frumos. A fost aprobată suma de 100 mii lei din bugetul local pentru achiziţionarea a 1000 de tichete valorice ce vor fi dăruite înaintea sărbătorilor pascale necăjiţilor.

  Proiectul a fost iniţiat de edilul oraşului Ionel Vătămanu şi supus votului consilierilor locali în şedinţa ordinară ce a avut loc ieri, 31 martie începând cu ora 15.00 la sediul Primăriei.

  Dacă de Crăciun au fost dăruite 500 de tichete, acum edilul oraşului a hotărât să dubleze numărul. Primarul a motivat decizia luată prin faptul că în iarnă au rămas mai multe familii care au făcut cerere însă din cauza numărului mic de taloane nu au beneficiat de acest ajutor.

  Consilierii PNL nu au fost de accord cu proiectul de hotărâre propus de primar şi au votat împotriva. Aceştia au spus că fiind an electoral, suma alocată ar trebui să rămână la fel.

  Proiectul a trecut cu 12 voturi pentru şi 4 împotriva.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet