21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

100 locuri de parcare noi în Pașcani

oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
horacredit.ro/
credius.ro
vivacredit.ro
creditfix.ro

Ultimele știri

Veşti bune pentru şoferii din Paşcani, mai multe locuri de parcare urmează să fie amenajate în perioada următoare în zona Vale. Este vorba de 100 de parcări noi, lângă stadionul de Rugby de lângă Piaţa Agroalimentară. Anunţul a fost făcut astăzi în cadrul şedinţei de circulaţie de viceprimarul Vasile Axinte.

Conform spuselor acestuia s-a măsurat şi delimitat terenul de Rugby care va fi îngrădit, iar pe suprafaţă rămasă înafara acestuia vor fi amenajate locuri de parcare pentru comercianţi şi persoanele care vin să facă piaţa.

Menţionăm că lipsa parcărilor a fost adusă de mai multe ori în atenţia administraţiei locale de către păşcăneni în timpul audienţelor săptămânale. În urmă cu aproximativ o lună a început amenajarea unei parcări pe strada Veronica Micle din Zona Vale.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI