17.2 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

100 de miliarde intr-o luna de zile. Primaria Pascani a reusit sa mai obtina inca 4 mil de lei pentru echilibrarea bugetului. Maine, sedinta de indata pentru impartirea lor

Inca o gura de oxigen pentru Primaria Pascani. In urma docuemntatiei depuse la Directia Judeteana de Finante Publice, administratia locala va primi inca 4,03 milioane de lei pentru echilibrarea bugetului. Si de acesta data este singura primarie din judet care a reusit sa obtina astfel de alocatii, in urma ultimei rectifiari bugetare a Guvernului.
Mai exact din suma ramasa in urma primei transe de plati, 172 de milioane de lei, municipiul Pascani a primit toti banii alocati pentru judetul Iasi.

In acest sens, maine dupa ora 14.00 consilierii locali vor fi convocati in sedinta de indata pentru stabilirea destinatiei acestor bani. Edilul sef al municipiului spune ca vor fi achitate toate datoriile pe care le au unitatile de invatamant la utilitati. Restul banilor vor merge la SC Prest Serv Apa SA Pascani si la RAGCL , tot pentrua chitarea unor datorii.
,,Avem in vedere corelarea bugetelor celor doua regii cu bugetul municipiului Pascani, urmand ca in etapa urmatoare sa le putem supune dezbaterii si aprobarii Consiliului Local. Stiti bine ca regiile functioneaza si acum fara sa aiba bugetele aprobate tocmai din cauza unor diferente semnificative, mai ales la arierate.,, a precizat pentru ziarul Orizont.info, primarul Dumitru Pantazi.

Mentionam ca Primaria Pascani a mai primit de la bugetul de stat inca 6,1 mil de lei la inceputul lunii septembrie a.c.

Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI