10.5 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

10 sportivi păşcăneni au plecat la Campionatul European de Kwan Ki Do

Long hoUnsprezece pascaneni vor reprezenta Romania la Campionatul European de Kwan Ki Do. Ieri dimineata, un lot format din zece sportivi insotiti de presedintele clubului Long Ho, Adrian Zamosteanu s-au deplasat in orasul Zurich din Elvetia, facand parte din lotul national al Romaniei.

Delegatia oficiala formata din peste 40 de persoane, va incerca sa obtina cat mai multe medalii la cele doua categorii de tehnica si lupta.

Sportivii pascaneni vin dupa doua luni grele, in care, in fiecare weekend au fost plecati in cantonamente de pregatire in orasele Iasi si Roman.

Potrivit vicepresedintelui Federatiei Romane de Arte Martiale, Ovidiu Covaci, sase dintre membrii delegatiei de la Pascani au sanse reale sa isi invinga adversarii si sa obtina medalia cea mare.

Este vorba despre Maria Grigoras, Violeta Flocea si Razvan Rusu la categoria tehnica si Stefan Câslariu, Eduard Toma si Laura Raut la categoria lupta.

Toate costurile necesare transportului, cazarii si echiparii sportivilor au fost asigurate de clubul Long Ho Pascani si Consiliul Local impreuna cu Federia de Arte Martiale.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Un nou proiect pentru Școala Gimnazială Specială Pașcani

C.P. Specialii de Pașcani lansează proiectul „Împreună în școala viitorului”. Derulat de Asociația Go Care România în...

PSD impune în Parlament termene clare pentru Autostrada Unirii

În sfârșit, niciun ministru al Transporturilor și nimeni care este direct implicat în construcția și dezvoltarea infrastructurii...

ANUNŢ CONCURS, PRIMARIA CRISTESTI

Primăria comunei Cristeşti, judeţul Iaşi, cu sediul în Cristeşti, judeţul Iaşi, Str. Principală, organizează examen de promovare...

Întreruperi de apă la Deleni

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din localitatea Poiana Deleni din comuna Deleni, de 300 mc...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI