More

  10 locuințe ANL libere. Comisia stabilește beneficiarii

  Array

  10 locuințe ANL libere. Comisia stabilește beneficiarii

  10 familii din Pașcani vor inta în posesia unor locuințe ANL după ce comisia formată din reprezentanții Primăriei și Consiliului Local vor verifica dosarele și le vor analiza pentru a se vedea dacă acestea îndeplinesc condițiile de pe listele de punctaj. Deși pentru a ocupa o locuință ANL sunt depuse zeci de dosare, doar o parte dintre ele au fost actualizate.

  În aceste momente sunt disponibile 10 locuințe ANL după cum urmează – 3 apartamente cu două camere și câte un apartament cu o cameră și unul cu 3 camere la blocul G2B tronsonul 1. În acelaș bloc, tronsonul 2 este liber un apartament cu o cameră. La blocul F1 s-a eliberat un apartament cu o cameră și două apartamente cu două camere, iar la F3 – două locuințe cu o cameră.

  Criteriile de atribuire au fost pe lângă actualizarea dosarului, important la puncatj au fost – studiile solicitantului, dacă are familie și copii, loc de muncă sau vârsta.

  Comisia de repartizare a locuințelor ANL este formată din viceprimarul Gabriela Nedelcu – președinte, consilierii locali Liliana Perțu, Maria Timofte, Eduard Conache, reprezentanții Serviciului de Asistență Socială – Adrian Hariga și Iulian Stănilă și de la Serviciul Urbanism – Bogdan Lungu.

  După stabilirea listei de priorități se va iniția un proiect de hotărâre în acest sens, ce va fi supus dezbaterii și votului aleșilor locali în cadrul unei ședințe de Consiliu Local.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet