21.3 C
Paşcani
sâmbătă, martie 25, 2023
Array

10 locuințe ANL libere. Comisia stabilește beneficiarii

10 locuințe ANL libere. Comisia stabilește beneficiarii

10 familii din Pașcani vor inta în posesia unor locuințe ANL după ce comisia formată din reprezentanții Primăriei și Consiliului Local vor verifica dosarele și le vor analiza pentru a se vedea dacă acestea îndeplinesc condițiile de pe listele de punctaj. Deși pentru a ocupa o locuință ANL sunt depuse zeci de dosare, doar o parte dintre ele au fost actualizate.

În aceste momente sunt disponibile 10 locuințe ANL după cum urmează – 3 apartamente cu două camere și câte un apartament cu o cameră și unul cu 3 camere la blocul G2B tronsonul 1. În acelaș bloc, tronsonul 2 este liber un apartament cu o cameră. La blocul F1 s-a eliberat un apartament cu o cameră și două apartamente cu două camere, iar la F3 – două locuințe cu o cameră.

Criteriile de atribuire au fost pe lângă actualizarea dosarului, important la puncatj au fost – studiile solicitantului, dacă are familie și copii, loc de muncă sau vârsta.

Comisia de repartizare a locuințelor ANL este formată din viceprimarul Gabriela Nedelcu – președinte, consilierii locali Liliana Perțu, Maria Timofte, Eduard Conache, reprezentanții Serviciului de Asistență Socială – Adrian Hariga și Iulian Stănilă și de la Serviciul Urbanism – Bogdan Lungu.

După stabilirea listei de priorități se va iniția un proiect de hotărâre în acest sens, ce va fi supus dezbaterii și votului aleșilor locali în cadrul unei ședințe de Consiliu Local.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow